Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Kako se zove bosanka što radi u računovodstvu ?
    Sabira

Bosanac što ne puši ?
    Nedim

Bosanac što radi u tajnoj organizaciji ?
    Sikret

Bosanka na Difu ?
    Sadifa..

2. Dolaze lik i zenska na blagajnu kina.
    Dobar dan, molim vas dvije karte.
    Za Hobita?
    -Ne, to mi je cura..

3. faco, ima taj na prethodnoj stran'ci :D

edit
    hHAHAHHAHA sanšajn, ojebo

4. Faco, taj ima na prethodnim stranama :)

5. Lista Mujo plejboj i govori fati: "Sta mislis zeno da probamo nesto novo, mozda nebi bilo lose da ti svoju sumicu obrijes?"
    a Fata ce na to: "Biz ba budalo jedna, pa da mi se citavo selo smije!"

TOO KURSADZIJE!

Da nije spam..

Kaze cerka tati:
    - Tata, tata, sinoc me je silovao deda mraz!
    Tata:
    - Ho, ho, ho!

6. faco, ima taj na prethodnoj stran'ci :D

Специјално, да се не би понављали вицеви, сваки пут прије него што окачим неки одем пар страна уназад да провјерим. На прошлој сигурно није, можда на трећој одзада :)

7. ahhahahahahaha
    joj cjepidlake!

8. Смијеш се враголанко, свиђам ти се

9. e pu, mrzim kad sam tako očigledno
    suptilnost, majo, suptilnost!

10. 'Ел се буним? Не буним се. Значи ово оно то и тако то...

Вучице, обрисао сам ти вицеве. Ометаш Видру и мене док разговарамо. Окачи касније.

11. :P Važi. A što ne uzmete PVT? :)

12. Па да виде и шире народне масе кол'ко сам шмекси

13. Vidra i Faca to su <3 dva, ljubili se grlili se sve do pola dva, oprali su zube da se bolje ljube, oprali su ćebe da se bolje jebe!

14. evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
    "Books are useless! I only ever read one book, 'To Kill A Mockingbird', and it gave me absolutely no insight on how to kill mockingbirds! Sure it taught me not to judge a man by the color of his skin…but what good does that do me?"

15. Mala Vidra
    evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
    "Books are useless! I only ever read one book, 'To Kill A Mockingbird', and it gave me absolutely no insight on how to kill mockingbirds! Sure it taught me not to judge a man by the color of his skin…but what good does that do me?"

Одличан цитат, сутра вече ћу га уз пиво и Новицу Здравковића испричати другарима.

16. Радјард Куплунг
    Mala Vidra
    evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
    Одличан цитат, сутра вече ћу га уз пиво и Новицу Здравковића испричати другарима.

http://media.tumblr.com/tumblr_m4h1kcs1Ut1r5gvhx.gif

17. jako se bojim tog gifa
    al ozbiljno :D

18. Ja imam fobije od plastičnih lutaka, a taj gif je strava i užas, proganjaće me u snovima.

Elem, vic koji mi je Faca bezosećajno obrisao radi njegove komunikacije sa vidrom:

Sede dve sove na grani, kad ce jedna:
    -Huuuuu!
    A druga ce na to:
    -Idi u pizdu meterinu al me uplasi!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.