Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sta je to crno i ima 100 sisa?
Kesa za djubre ispred onkologije.
auuu, a bas sam klopao nesto, dobar
-Mujo kod apotekara trazi lek,nece da mu se digne na zenu
-Uzmite vijagru,pomogla je svima,pomoci ce i vama!
Radostan,uze,uvece pre spavanja popi pilulu i stvarno,dize mu se kao nikada dotad,utrcava u sobu radostan,kad ono-pljas,pao mu opet:
-Ne vredi,zeno,prepoznao te!
jedan stari politicki...
dolazi danica draskovic kod ginekologa. On je sedne na stolicu, rasiri picku i kaze:"no, kako je pickica danas"
Danica:"ma eno ga kuci pise nesto".
dosao lik u ludnicu, i vidi svi ludaci se popeli a jedno dvrvo i s vrenema na vreme neki padne, doktoru mu objasni da je jesen i da se oni igraju lisca koje pada, primeti jednog lika koji se popeo na vrh, ponosno gleda, i nece da se pusti da padne i upita ga "a sto ti ne padnes?" a ovaj mu odgovara "ja sam zimzelen"
Pitali svedoka pucnjave:
- Gde ste bili kad se zbio prvi pucanj?
- Pa tu, na nekih deset metara od mesta zločina.
- A kad se zbio drugi?
- Pa, tad sam već bio na jedno 300-400 metara odatle.
(jebem li ga, mož je poznat iz nečega)
I naravno...
Zašto Nino ima opekotine na penisu?
- Pa, usne vrele kao žar!
- Pa, usne vrele kao žar!
Јаој мени хахахахахахаха
Koja je razlika između drečavo zelene i bolničke bele boje?
Obe oštećuju vid.
-------------------------------------------------------------------------
Mala stonoga dolazi iz škole i obrati se roditeljima:
- "Mama, tata, hoću nove patike!"
Dobra je to razlika Vucice.
:)
Gori kuca i iz kuce istrcava zena vristeci: “Joj izgori beba, joj izgori beba”! Cuo to jedan covjek i utrci u kucu ali vrlo brzo istrca, bez djeteta. Opet zena zajauka: “Joj izgori beba”! Na to ovaj covjek ponovo utrca u kucu i ponovo istrca opet bez bebe. To se ponovi i treci put. Kad zena zakuka cetvrti put on joj ljutito rece : “Shta se deres tu bezveze, kad sam je vec tri puta okreno”.
Cepala sam se petnaest minuta na ovaj.
-I hear someone said you're an owl.
-Who?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Penje se tata uz stepenice i vuče sina za nogu. Ovome glava udara o stepenice ali otac se ne obazire mnogo. Pojavljuje se komšinica i zabezeknuto pita:
- Pobogu, komšija, šta to radite!?
- Što?!
- Pa... spašće detetu kačket!
- Neće, zakucao sam ga ekserom.
Da li neko zna odgovore na ove viceve-pitalice ?
1) Zasto je prase 10to svetsko cudo?
2) Sta je to masturbacija?
3) Sta je to tuga?
Mislim da znam na ovo drugo, znači: drkanje je seks sa osobom koju voliš a za ostala dva pitanja nemam pojma.
hvala!
Drugi svetski rat, upale Švabe u školu u Kragujevcu, pokupile celo III/4 sa časa i postrojili ih pred zid da ih streljaju. Učitelj hrabri decu, i svi zajedno počnu prkosno da pevaju slobodarske pesme. Samo jedan klinac plače. Oficir izvede klinca iz stroja: "Šta je, mali, ti nisi komunista kao tvoji drugari, ti se bojiš da umreš, a?" "Nije to, nego ja sam iz III/3, samo sam došao po sunđer..."
Колико идем у џехенем што сам се овоме смејао! ололо
Koja je razlika između drečavo zelene i bolničke bele boje?
Obe oštećuju vid.
Врх, врх!
1) Zasto je prase 10to svetsko cudo?
2) Sta je to masturbacija?
3) Sta je to tuga?
Decxko zašto pokušavaš da zajebeš Popa i TDI radio?
браво ВАЛДЕМАР