Tri dječaka pričaju čiji je otac najbrži. Jedan kaže:
- Moj otac je fudbaler, ali je tako brz, kada šutne loptu na gol sa 11 metara, otrči i sam je uhvati.
Drugi kaže:
- Moj otac je još brži, on baci kamen sa brda i strči dole pa ga uhvati.
Treći kaže:
- Moj otac je najbrži. On radi u opštini do tri sata, a već u pola tri je kod kuće!
Pita sin oca:
-Tata,tata kako sam ja došao ovde ??
-Hm, ovajj .. Vidiš sine, prvo smo se mama i ja upoznali, pa smo se zaljubili, poljubili, posle nekog vremena venčali, onda maloo... ovaj .. svašta, nije važno i onda si se ti rodio !
-Uhh, kako je to komplikovano kod nas .. Jedan Pero iz mog odeljenja došao iz Makedonije!
Na sahrani Crnogorca, među narodom stoji i jedan piroćanac.
Ređaju se govori:
Junačino, rodio si se ka' tić, živio si ka' tić, i umrije ka' tić!
Kad će Piroćanac svom prijatelju:
Da ga s praćku ne utepaše ??
Popeo se elektromonter na banderu da nešto popravi, a odozdo ga gleda dečak. Monter steže nešto kleštima kad mu ispadoše. Sad valja sići, uzeti klešta pa se popeti i nastaviti posao. Dečak ga gleda pa reće:
- "Moj otac je uvek imao dvoje klešta pa kad mu jedna ispadnu nije morao odmah silaziti po njih."
Monter ne reče ništa nego nastavi raditi i uze da nešto dotegne šrafcigerom. Samo što je počeo ispade mu šrafciger, a dečak jedva i dočeka:
- "Moj otac je uvek imao dva šrafcigera pa kad mu jedan ispadne može drugim nastaviti posao."
Monter se opet nekako sudrža pa kako je bilo prevruće
i on popio par piva stade u ćošak da se pomokri. Dečak priđe da vidi izbliza, a monteru bi previše:
- "Nećeš valjda reći da ti je otac imao i dva kur*a?"
- "Jok, imao je jedan, ali ko ta dva !!!"
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Tri dječaka pričaju čiji je otac najbrži. Jedan kaže:
- Moj otac je fudbaler, ali je tako brz, kada šutne loptu na gol sa 11 metara, otrči i sam je uhvati.
Drugi kaže:
- Moj otac je još brži, on baci kamen sa brda i strči dole pa ga uhvati.
Treći kaže:
- Moj otac je najbrži. On radi u opštini do tri sata, a već u pola tri je kod kuće!
Pita sin oca:
-Tata,tata kako sam ja došao ovde ??
-Hm, ovajj .. Vidiš sine, prvo smo se mama i ja upoznali, pa smo se zaljubili, poljubili, posle nekog vremena venčali, onda maloo... ovaj .. svašta, nije važno i onda si se ti rodio !
-Uhh, kako je to komplikovano kod nas .. Jedan Pero iz mog odeljenja došao iz Makedonije!
Na sahrani Crnogorca, među narodom stoji i jedan piroćanac.
Ređaju se govori:
Junačino, rodio si se ka' tić, živio si ka' tić, i umrije ka' tić!
Kad će Piroćanac svom prijatelju:
Da ga s praćku ne utepaše ??
Popeo se elektromonter na banderu da nešto popravi, a odozdo ga gleda dečak. Monter steže nešto kleštima kad mu ispadoše. Sad valja sići, uzeti klešta pa se popeti i nastaviti posao. Dečak ga gleda pa reće:
- "Moj otac je uvek imao dvoje klešta pa kad mu jedna ispadnu nije morao odmah silaziti po njih."
Monter ne reče ništa nego nastavi raditi i uze da nešto dotegne šrafcigerom. Samo što je počeo ispade mu šrafciger, a dečak jedva i dočeka:
- "Moj otac je uvek imao dva šrafcigera pa kad mu jedan ispadne može drugim nastaviti posao."
Monter se opet nekako sudrža pa kako je bilo prevruće
i on popio par piva stade u ćošak da se pomokri. Dečak priđe da vidi izbliza, a monteru bi previše:
- "Nećeš valjda reći da ti je otac imao i dva kur*a?"
- "Jok, imao je jedan, ali ko ta dva !!!"
Шта је то мало зелено иде уназад?
`ономатопеја увлачења слина`!!!
^ovaj je dobar, steta sto nije mogao biti isprican.
Чак Норис може да одмути кајгану.
^ovaj je za hejt autora.
Ja ne mogu Đeriko, imao sam kolegu što se prezivao Perović, dobar lik je bio.
Mesja, stalno izmisljas neke bizarne izgovore. MORAS!!!
Sta je sreca u nesreci:
Kad ti neko izmakne elektricnu stolicu
kobe, nista licno, ali ovo je tema za kacenje glupih viceva. Mislim, i tvoji su glupi, ali u drugom smislu, potrudi se malo...
Doktor:
Gospodine, vi imate 92 godine. Vasa djevojka 21. Vama je poznato da svaki
seksualni kontakt vuče rizik smrti za sobom?
Deda:
Ma ko je jebe, neka crkne !
- Djes Sizife, šta se radi ?
- Evo gura se
:) dobar
Nije dobar dok Jericho ne oceni :D
Ma jebo celavog, on ce sad sto posto da kaze da vic nije smesan. Pogana je to glava.
Ma odlican je! Salim se, naravno, go kurac od vica :P
Jebo temu kad moram da arbitriram na njoj!
lolo