Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Tri dječaka pričaju čiji je otac najbrži. Jedan kaže:
    - Moj otac je fudbaler, ali je tako brz, kada šutne loptu na gol sa 11 metara, otrči i sam je uhvati.
    Drugi kaže:
    - Moj otac je još brži, on baci kamen sa brda i strči dole pa ga uhvati.
    Treći kaže:
    - Moj otac je najbrži. On radi u opštini do tri sata, a već u pola tri je kod kuće!

2. Pita sin oca:
    -Tata,tata kako sam ja došao ovde ??
    -Hm, ovajj .. Vidiš sine, prvo smo se mama i ja upoznali, pa smo se zaljubili, poljubili, posle nekog vremena venčali, onda maloo... ovaj .. svašta, nije važno i onda si se ti rodio !
    -Uhh, kako je to komplikovano kod nas .. Jedan Pero iz mog odeljenja došao iz Makedonije!

3. Na sahrani Crnogorca, među narodom stoji i jedan piroćanac.
    Ređaju se govori:
    Junačino, rodio si se ka' tić, živio si ka' tić, i umrije ka' tić!
    Kad će Piroćanac svom prijatelju:
    Da ga s praćku ne utepaše ??

4. Popeo se elektromonter na banderu da nešto popravi, a odozdo ga gleda dečak. Monter steže nešto kleštima kad mu ispadoše. Sad valja sići, uzeti klešta pa se popeti i nastaviti posao. Dečak ga gleda pa reće:
    - "Moj otac je uvek imao dvoje klešta pa kad mu jedna ispadnu nije morao odmah silaziti po njih."
    Monter ne reče ništa nego nastavi raditi i uze da nešto dotegne šrafcigerom. Samo što je počeo ispade mu šrafciger, a dečak jedva i dočeka:
    - "Moj otac je uvek imao dva šrafcigera pa kad mu jedan ispadne može drugim nastaviti posao."
    Monter se opet nekako sudrža pa kako je bilo prevruće
    i on popio par piva stade u ćošak da se pomokri. Dečak priđe da vidi izbliza, a monteru bi previše:
    - "Nećeš valjda reći da ti je otac imao i dva kur*a?"
    - "Jok, imao je jedan, ali ko ta dva !!!"

5. Шта је то мало зелено иде уназад?
    `ономатопеја увлачења слина`!!!

6. ^ovaj je dobar, steta sto nije mogao biti isprican.

7. Чак Норис може да одмути кајгану.

8. ^ovaj je za hejt autora.

9. Ja ne mogu Đeriko, imao sam kolegu što se prezivao Perović, dobar lik je bio.

10. Mesja, stalno izmisljas neke bizarne izgovore. MORAS!!!

11. Sta je sreca u nesreci:
    Kad ti neko izmakne elektricnu stolicu

12. kobe, nista licno, ali ovo je tema za kacenje glupih viceva. Mislim, i tvoji su glupi, ali u drugom smislu, potrudi se malo...

13. Doktor:

Gospodine, vi imate 92 godine. Vasa djevojka 21. Vama je poznato da svaki
    seksualni kontakt vuče rizik smrti za sobom?

Deda:

Ma ko je jebe, neka crkne !

14. - Djes Sizife, šta se radi ?
    - Evo gura se

15. Nije dobar dok Jericho ne oceni :D

16. Ma jebo celavog, on ce sad sto posto da kaze da vic nije smesan. Pogana je to glava.

17. Ma odlican je! Salim se, naravno, go kurac od vica :P

18. Jebo temu kad moram da arbitriram na njoj!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.