Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Долази црнац код Мује у продавницу и крене да прича нешто на његовом зулу језику, и каже му Мујо:
- Кочи болан, знаш ти српски?
- Хабалабхалабкаллах блахабл
- Знач' не знаш. Ду ју спик инглиш?
- Хаблхалах лахлабхл халбахблхал халхблах.
- Ни енглески дакле. Парле ву франсе?
- Хабалабабхахалбха халбхлахблахбалб хаблахб!
- Зајеби француски. Абла еспањол?
- Си, си, си!
- Е, јеб'га, ја не аблам!
Ode Srbin u Afriku i uhvati ga neko divljačko pleme, oće da ga ubije. Pre toga pita njih Srbin:
- Je li, bre, je l imate vi ovde DS?
- Nemamo.
- A DSS?
- Nemamo.
- A SPS?
- Nemamo.
- A SRS?
- Nemamo.
- A Pink?
- Nemamo.
- A Grand?
- Nemamo.
- PA OD ČEGA STE PODIVLJALI, PIČKA LI VAM MATERINA???
Ide smrt po gradu i ono ulazi u random kuce i uzima zivote ono goli random... i kuca na jedna vrata istom otvara Chuck Norris a smrt ce ti ono: "UUUUU maskembal ludiloooo"
Копираш Амиџића , самим тим и трансферишеш.
Šerloče, pali.
Vučice, iskipeće ti supa!
Што да палим вучице ? Човјек ладно копира Амиџића а и форе са Чак Норисом су голо говно.
Nou ofens, ali zasxto gledasx Amidžića, decxko?! Inače, fora je sa TDI-a, pa ju je verovatno taj seljak odatle pokupio. A ako nisi skapirao da je ova tema odavno otišla u kurac i da se Ognjetina sprda, e onda jebeš ga...
Сретнемо се ја и ортак јучер и онда он изјави:
- Е , знаш како сам добар виц јуче чуо на Амиџи Шоу !
И Исприча ми ово говно.
Ријетко постујем ође децхко, не замјери :)
druze ja sam to cuo na kontra kvizu...
btw. sto si agresivan decxo?? nije pala drkica odavno ? sto mislis da znas sta drugi gledaju? decxooooooo xD
http://www.youtube.com/watch?v=9jOYx1yiG0s
Друже , онда је Амиџић плагијатор. Рекох ти , нисам знао да се зајебаваш , а и нисам агресиван.
- Е , знаш како сам добар виц јуче чуо на Амиџи Шоу !
И Исприча ми ово говно.
Aaaa tooo... :)
Ma opušteno bre. Ja banuo čisto da vidim da se nije neko kojim slučajem zajeb'o pa stavio neki normalan vic, kad ono međutim... :D
hahahahaha tesko se ovde zajebat xD
oooo serloceeee jes vidio bedova sve sami plagijatori xD
mogu vam smorio sam se...
evo jedna kul macka da ne bude spem teme
http://i.imgur.com/cVLUy.gif
Ovo nije baš vic, ali me je dobro nasmijalo, i ne znam gdje drugo da stavim, pa eto ga ovdje:
"Naucno je dokazano:
Ako dnevno pijemo 1 litru vode, za godinu dana u organizam unesemo više od 1 kg bakterija
Escherichia Coli, koja se inače nalazi u fekalijama.
... To drugim rečima znači da za godinu dana, pijući vodu - pojedemo 1 kg gvn-a.
Tako nešto ne može se dogoditi ako pijemo vino.
Zbog alkohola - u vinu nema bakterija Escherichia coli
(između ostalog i zato što vinova loza profiltrira vodu koju koja dospije u grožđe).
Zato je mnogo primerenije piti vino i kenjati gluposti, nego piti vodu i jesti gvn-a!"
jovicicu imal kakve vune?
jovicicu imal kakve vune?
Ovo je najjači vic ovdje hahahahahhahaha
Evo jedan da malo rasplamsamo strasti pred derbi u sredu:
Došao talentovan fudbaler na probu u Zvezdu, iznesu fudbal pred njega i pitaju ga:"TŠta je ovo?"
- Ljopta!
-Ti dole u Partizan!
Vic je baziran na statističkim podacima.
Добар виц, доже. Ја пао на под већ код "дошао талентован фудбалер у Звезду"...
Чуо сам препрошле недеље овај виц, много је добар...
Седи Рус у Москви у топлом стану и слуша на радију како је у Сибиру -55 степени. Назове он свог брата који живи тамо у неком граду:
- Бураз, чуо сам да је код вас страшна зима, је л' то тачно?
- Ма претерују, ево сад ћу да видим на термометар... Тачно -25!
- Али на радију јављају да је -55.
- А... то можда напољу.
Добар виц, доже. Ја пао на под већ код "дошао талентован фудбалер у Звезду"...
Druže, prevideo si
;-))))))))))))
A to se nije desilo od "davnijeh dana", nažalost.
Jbg, kada imamo "talentovane" menadžere.