U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja hoću arčim!
trulež
Nema ništa od ta dva! Ova tema samo za rezervne majke!
Ćira
On hoda
Mi smo jedna mala porodica :)
Чекај, ти си свестан да морамо да те банујемо?
As you like it.
Je l rezervne majke doje ili ga hrane na flasicu?
Kako dopuštate ovakve jebene gluposti, i nema jebanja na temi?!
Ćira
on diše
А мени је ЈТУ кул. Сад ћу да испаднем дркаџија и да ударам контру модовима увек, али... Мени он не смета и не бих да га укинете...
Moja rezervna majka je Princess Ozana. Možete da je mrzite, ali pravi najbolje sendviče. <3
Zasto mora da se banuje? Sad je fin.
Ni meni ne smeta. Ko jebe modove, to su pičke! :))))
Хаха, то је као кад би се масовном убици опростило на основу тога што се пресвукао и ошишао. :))
Ja jebem. Modove :)
Jebačice modova, imaš PVT :P
Ja ne mogu da jebem gladan, a izgladnim kad jebem.
Хаха, то је као кад би се масовном убици опростило на основу тога што се пресвукао и ошишао. :))
GTA San Andreas :)
А он је увек фин. Само му дође понекад. А ја сам такве ликове увек готивио. Њима је место међу нама, да има ко и да потпали ватру понекад... Једно време док није било тих људи било је досадно на сајту. А они се увек врате, јер знам да воле сајт. Не би ја ту ништа дир'о....
Муне, не да су пичке, него доообре пичке :)