Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Peki, on nije ubica. On je mica, deckic sladak sa lepim loknama. Andjelce. To je bila privremena neuracunljivost.
Ja bih da jebem nesto.
Jebi ćiru
Ja sam ga gotivio, ali kad je opet počeo da baca hejt na moju Gagu, sve je to palo u vodu. :P
Jebi ćiru
AHAHAHAHAHAHAHHAHA!
Да, бре, Пеки. Не банализуј ствари на тај начин. Знам какво и колико срање је направио, али јеботе... Шта би ми без њега? Он је јебени уникат!
Misliš, dobrodušne? :)))))))
Не, муне. Мислим физички. Оба пола ;)
Nema dobroćudnih pičaka!
EDIT: a ni dobrodušnih.
Kakav referendum, mačići.
Ja mislim da ljudima, zapravo smeta što ne mogu za sajt ništa da postignu ni sa svojih, kamoli tuđih, ili duplih naloga.
A mozda jos nisi nanjusio takvu :) ne generalizuj
Не знам шта би ви, али знам шта би ја... и модови који су морали да исправљају његова срања. Можда се некад и наканем да испричам целу причу око тога што је направио.
Dankane, priznaj da bi me jeb'o. Mnogo sam ti HOT :)))
Mače, da se nisi uvredio? Hoćemo da zaključamo temu? :)
Nisam mislio na žene, mislio sam više na to, kao karakternu osobinu.
Miran pekky! Ko hejtuje Gagu? Ko? Eto, pre neki dan sam se divio njenom plastičnom nosu.
Није то референдум. Ја сам увек на страни банованих. И са ћалетом се напичкараш, неко се и побије, па после 20 дана опет ручаш с њим и нико те не изопшти из породице. И кад украдеш кола, и кад те уфате с гудром, и кад запалиш Дом Културе(не желите да знате за ово). Тако да ако је ово једна секта или породица, ја сам увек за то да се ти бановани врате. А и Нови завет нам наређује да тако нешто урадимо :)
Whatever...
Hriscanski je prastati:)) A zna se da smo svi ovde dobri hriscani:)
Whatever...
Da li je zaista moguce da tebe nesto pecne ili da ti dusa zakrvari malo kada neko pljuje Gagu?!
Пеки, ја знам целу причу, али опет јебига... Људи греше, људи праштају, шта знам...
Муне, носим розе доњи веш. Мрњауууууу....