Utisci sa revije definicija

1. ma možemo mi da se čujemo pa da se vidimo solo Nezaboravka...:) za kafu ima para uvek...

2. e ovako...
    ja moram da kazem da sam vrlo zadovoljna i iznenadjena zmiom, posto sam jelte, ocekivala da je ona zena od metar i sumsku jagodu :)
    takodje, ustanovila sam da mi dankan dodje otac po tetovazi (nisam sigurna kako treba da se osecam povodom toga)
    upoznala sam jos tako mnooooooogoooooo ljudi (uglavnom su se pravili da znaju ko je lila al znam da nisu znali:)
    vojtek je zakljucio da sam ja ona sto pise po sajtu be devedeset dva o upotrebi kondoma u razlicitim zemljama sveta a fejzbuk manjijak da se u mom stanu organizuju masovnija okupljanja vukajlijasa nego u kstu...
    eto, takodje, skoro sam zakljucila da mi celt lici na ovog ovde, pa vi procenite :)
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:zG9yAwS4pqAddM:http://tennisguru.net/wp-content/uploads/2009/03/novak_djokovic2-260x300.jpg&t=1

3. Мени било фино, поготово у тамо у парку где смо се загревали. Десетак људи, само се шеткаш и слушаш свакојаке приче. На ревији кул, више људи, тешко све попамтити. У пивници кренуле пијане приче о генетици Словена, што је увек интересантно. Онда смо Гвозденовић, један ортак и ја отишли у геј клуб де смо чекали Суровог, али се он није појавио. Сиса!

Е, да, Маринко Маџгаљ! :)

4. Aaaa, Šipražje. Gejevi. :P

5. E jesam ljaljan što ne dođoh.

Sad bih se garant budio u toplom Mrmudovom zagrljaju. Awwww

6. Hm, ja sam jutros u 6h mrmuna ostavio na stanici sa tetka drolom i žnjijem. Ko zna ko bi se sve tu probudio. :)

7. Ah, da, najjači utisak od sinoć mi je upoznavanje, izgledalo je kao da smo svi članovi neke sekte. Da je gledao i slušao neko sa strane, izgledalo bi kao da smo svi neki tajni agenti i raspoznajemo se samo po šiframa.

8. the orgije, kolko vidim....

9. heheheh da! ja sam ladno onim dvema ribama rekla "a niste sa vukajlije? pa sto ja onda pričam sa vama!?"

10. wojte...ste vi ona trojica sto ste mi hvatali decka za buljson ili ona trojica sto su se popeli na sank i pokusali da organizujete protest trandza zbog diskriminacije jer u zenskom wc-u nema pisoara?

11. ma kakvi bre Edson...samo kenjaju..niko ne jebe...samo Dankan..i Kika..i ja...

12. E oćete li plakate? :))

13. Да видимо и то.

14. Aaaaaa,bila i moja defkaaaa ;)))))
    Jao,sto sam hepiii :)))
    O,bre sta sam propustilaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! :O

15. Lemaja, misliš na moje docimerke? :)))

16. Из ината нисам хтео да предложим ниједну своју......

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.