Боже, како мени није добро колико сам се напио... И у РЛ смо доказали Гумени и ја да можемо највише да издржимо, пили смо од пола 5 поподне до јутрос у 6, не знам ни сам више с ким...
Где нисмо... Ако се добро сећам били смо у Маршалу, спемовали Џубокс, драли се, певали... Остали Џими, Реме, Гамби, Маџгаљ и ја, и на крају само Гамби и ја онако пљеска и вопс с ногу по граду... Ужас.
Е, ФМН, сећам се, нешто смо као и причали испред ревије, придржала си ми и пиво док сам отишао до клоње, али шта смо причали, немам благог јебеног појма. :)
Мени сте сви кул и супер, иако самс е са некима упознавао и по 3-4 пута. Са свима сам лепо заблејао, али највећи утисак је заиста оставио Ен Дотер на мене, и не само на мене него на све остале који су блејали са њим од почетка. Јебени Маринко Маѕгаљ је само лоша копија наше Ћере. Без зајебанције, потврдиће и остали то.
Е, чисто да се зна, Лаки, Кико, Шибо, Лестате... Ја рекох унутра да јебем, али нико није обраио пажњу. Џабе сам бријао гениталије :(
Е, па сад, ако ово ниси ти, онда не знам. Која сам ја пијана будала. :)
Што се Шипражја тиче, не зајебавам се. Два заљубљена морнара су се поватавала у углу, док смо ми збуњено гледали.
После сретох Предражиња на улици, тражио му вадичеп, а он ми дао упаљач. :)
Боже, како мени није добро колико сам се напио... И у РЛ смо доказали Гумени и ја да можемо највише да издржимо, пили смо од пола 5 поподне до јутрос у 6, не знам ни сам више с ким...
gde ste otišli posle?
Ja sam Dankanu prišla da se upoznamo, verovatno se on ne seća sad, al' nema veze :))
Где нисмо... Ако се добро сећам били смо у Маршалу, спемовали Џубокс, драли се, певали... Остали Џими, Реме, Гамби, Маџгаљ и ја, и на крају само Гамби и ја онако пљеска и вопс с ногу по граду... Ужас.
Е, ФМН, сећам се, нешто смо као и причали испред ревије, придржала си ми и пиво док сам отишао до клоње, али шта смо причали, немам благог јебеног појма. :)
Da, baš tako :))
Dank kakva je Nezaboravka...el bolja riba od Lemaje?
Ја сам још пијан...
Nisam ocekivao da su Vukajlijasi bas tako niski, osim nekih izuzetaka, ali zato mogu da popiju kao Rusi ili kao taze betonska ploca u avgustu.
Тренинг добри мој, тренинг.
JA JEBEM!
Мени сте сви кул и супер, иако самс е са некима упознавао и по 3-4 пута. Са свима сам лепо заблејао, али највећи утисак је заиста оставио Ен Дотер на мене, и не само на мене него на све остале који су блејали са њим од почетка. Јебени Маринко Маѕгаљ је само лоша копија наше Ћере. Без зајебанције, потврдиће и остали то.
Е, чисто да се зна, Лаки, Кико, Шибо, Лестате... Ја рекох унутра да јебем, али нико није обраио пажњу. Џабе сам бријао гениталије :(
Fejz jebe!
I ja sam kratko ostala, sad mi žao. Da je neko spomenuo da će biti pivnice...
Једно тамно пиво, то је као три светла. Још када је топло...
Е, не знам, Јавио. Уствари знам, али нећу о томе јавно :)) Зипа ћеру шо има аватар лолололо
Једно тамно пиво, то је као три светла. Још када је топло... Ћути!
Duvaj ga :))
Što se tiče atmosfere u pivnici, extra, ali da li ste primetili da je pivo bilo špricer - pola pivo pola voda?
Evo, ja da kažem da Lemaja stvarno super izgleda :)