Utisci sa revije definicija

1. Мени сте сви океј, реално највећи утисак као и на све оставио Маџгаљ... Драго ми што сам спозно неке људове и тако то... Ето.. Љуби вас брат Фејз :*

2. Љубим и ја брата Фејза. И Аксена. Јер их не разликујем још увек :). ФМН, Лемајићка изгледа много добро, упрегао Чича то, види се. Нема да се запусти :)

Е, да. Са Маром Муњом сам се помирио, да се забележи. Онако искрено и очи у очи. Није таква злоћа каквом се представља овде :). Е, Змиа је јебена царица, иако нисмо превише блејали, оставила је до јаја утисак на мене. И Милица је кепец. И фашиста. Чисто да се зна :))

3. Зипа ћеру шо има аватар лолололо

jel ovo nesto na moj racun,m?
    madam se da si zadovoljan izborom zeta :)

4. И Милица је кепец. И фашиста. Чисто да се зна :))

Потписујем! И пије из пљоске! ЉОЉ

5. МОЈ АВАТАР ЈЕБЕЕЕЕЕ!!!!

6. Пије неквалитетно пиће из пљоске... Разочарао сам се. :(

7. али највећи утисак је заиста оставио Ен Дотер на мене, и не само на мене него на све остале који су блејали са њим од почетка. Јебени Маринко Маѕгаљ је само лоша копија наше Ћере. Без зајебанције, потврдиће и остали то.

Не.

8. Нееее, Лила! Мислио сам на Дотера, његов ник значи "ћера" :)). А што се Келта тиче, ја рекох синоћ а и раније, да је од свих ликова које сам упознао раније оставио највећи утисак на мене. Колико је луд и неозбиљан овде, толики је краљ у РЛ.

Е, да питам само остале. Јесам јеб'о ја нешто синоћ? Сем Дотера. Слабо се сећам.

9. Јеси мене Данкане, буља ме и даље откида. Јесте, да :р

10. Ја само знам да си оверио Џимијеву мочугу. Сад, шта је после било, то не знам.

11. Милице, мојне да лажеш народ, тебе сам једва видео колицка си :)

Војтече, ја сам покушао да је оверим, и кад сам се приближио дрвету, Џими је приметио и отрчао да баци кифлу тамо иза зграде. Док је он шорао Дотер је лепо приметио да се крије јер му је мала мочугица и да негде око 9.5 см у ерекцији.

12. Па ни ти ниси много већи, шта хоћеш :)

13. јер му је мала мочугица и да негде око 9.5 см у ерекцији.

hahahahaha, znao sam.

14. Мочугица , хаха.А сад искрено Данкане , ел могло нешто да се приведе синоћ?То јест , да се тако духовито изразим , АРЧИ!

15. Мицо, ја сам порастао тамо где треба ;)

16. Лаки, могло је. Само ја нисам хтео. При том не причам о Мр. Муну и Предражињу, који ме желе још од раније.

17. Dankane, kujo, šalješ caru da te brani na mojoj defki. Sramota. :)

18. Samo Fejs je jebao, jebe i jebace. Svi ostali su bili pijani.

19. Сторма, Цара је мој сатрап!

20. i ja sam, i ja sam :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.