Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Мени сте сви океј, реално највећи утисак као и на све оставио Маџгаљ... Драго ми што сам спозно неке људове и тако то... Ето.. Љуби вас брат Фејз :*
Љубим и ја брата Фејза. И Аксена. Јер их не разликујем још увек :). ФМН, Лемајићка изгледа много добро, упрегао Чича то, види се. Нема да се запусти :)
Е, да. Са Маром Муњом сам се помирио, да се забележи. Онако искрено и очи у очи. Није таква злоћа каквом се представља овде :). Е, Змиа је јебена царица, иако нисмо превише блејали, оставила је до јаја утисак на мене. И Милица је кепец. И фашиста. Чисто да се зна :))
jel ovo nesto na moj racun,m?
madam se da si zadovoljan izborom zeta :)
Потписујем! И пије из пљоске! ЉОЉ
МОЈ АВАТАР ЈЕБЕЕЕЕЕ!!!!
Пије неквалитетно пиће из пљоске... Разочарао сам се. :(
Не.
Нееее, Лила! Мислио сам на Дотера, његов ник значи "ћера" :)). А што се Келта тиче, ја рекох синоћ а и раније, да је од свих ликова које сам упознао раније оставио највећи утисак на мене. Колико је луд и неозбиљан овде, толики је краљ у РЛ.
Е, да питам само остале. Јесам јеб'о ја нешто синоћ? Сем Дотера. Слабо се сећам.
Јеси мене Данкане, буља ме и даље откида. Јесте, да :р
Ја само знам да си оверио Џимијеву мочугу. Сад, шта је после било, то не знам.
Милице, мојне да лажеш народ, тебе сам једва видео колицка си :)
Војтече, ја сам покушао да је оверим, и кад сам се приближио дрвету, Џими је приметио и отрчао да баци кифлу тамо иза зграде. Док је он шорао Дотер је лепо приметио да се крије јер му је мала мочугица и да негде око 9.5 см у ерекцији.
Па ни ти ниси много већи, шта хоћеш :)
hahahahaha, znao sam.
Мочугица , хаха.А сад искрено Данкане , ел могло нешто да се приведе синоћ?То јест , да се тако духовито изразим , АРЧИ!
Мицо, ја сам порастао тамо где треба ;)
Лаки, могло је. Само ја нисам хтео. При том не причам о Мр. Муну и Предражињу, који ме желе још од раније.
Dankane, kujo, šalješ caru da te brani na mojoj defki. Sramota. :)
Samo Fejs je jebao, jebe i jebace. Svi ostali su bili pijani.
Сторма, Цара је мој сатрап!
i ja sam, i ja sam :)