Utisci sa revije definicija

1. Милицина пљоска је све објаснила....

2. Лаки, могло је. Само ја нисам хтео.

Mislim, jebac nas... :)

3. Катија, нећемо да се лажемо. Била је тешка ситуација, било је или ниједну или све. А био сам толико пијан да чак ни ја не бих могао све да опскрбим. Тако да сам се одлучио за ништа.

4. Dobro, bilo je do jaja. Pogotovo na after afterpartiju. I na onom posle. :)

5. ja sam se jedva odbranio da me Dank ne kresne..nije on nešto ni navaljivao ali toliko je lep da meni došlo sam da mu ponudim...

6. Ja samo znam da je Dankan sedeo Predražinju u krilu...ili beše obrnuto? Ali, videlo se da uživaju!

7. Јесте, то што брат Јавио каже то је све тачно. Али нисам смео да причам, ипак га поштујем. Чак сам и одбио да заблејим код њега гајби, ко зна шта би ту било :))

8. Било је насиља! Пошибао сам се са Милицом испред пивнице! Повлачио сам се џентлменски, добио и шут у дупе, али онда сам је патосирао чвргом!
    Било је лепо, поздрављам све, нарочито девојке са Игара, и све који ме познају хахахаха Пајко леп је гест, али наредни пут ти неће проћи! ;)
    Пуно је утисака, гледаћу да напишем још!

9. natnat

Ja samo znam da je Dankan sedeo Predražinju u krilu...ili beše obrnuto? Ali, videlo se da uživaju!

Али ми ту љубав никад нисмо крили...

10. Dank da si došao ne znam kako bih se suzdržao....

11. Али ми ту љубав никад нисмо крили...

Znam, baš zato i jeste romantično...

12. Док су они јебали и арчили ја сам лочо пиво!

13. Bila i moja definicija. :) Šteta što nisam došao! :(

14. Знам, јавио. Али нисам могао да се одлучим између тебе и Пеђе. Зато сам и одбио позив, јебеш га...

Ћеро, имаш ПВТ.

15. bem li vam lebarnik, jesam li lepo kazo da nema pisanija dok se ne vrnem.... E dankane brate na kakvom sam ja to džuboksu bio? Mašto ja o tome nisam obavešten(

16. Не знам, Реме. Неко је био са мном, Гамбије, Џимијем и Ћером. Али ја немам појма ко, тебе сам убацио јер имаш најкраћи ник. Ко ће се цима...

17. Triša je bio sa nama na after afteru Dank. :)

18. Е, да. Триша цар. Поздрав за њега.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.