Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
i...
Pročito sam postove, pa ja sam se bolje proveo u Grdelici nego vi na reviji. Čim mene nema odma' propast žurke. Prošle godine je bilo bolje, ja se napiJo pa davio sve redom :)
eeeeee... sledeću reviju ne mašim.
Немате појма колико ми је факинг жао што сам морао да будем кући, и што нисам могао да дођем...
ja sam bas ocekivala psva moram da priznam....
a sto ti nisi mogao vok :pise neopravdani u tefter:
Ма мрела ми бабатетка.... Баш је нашла кад ће код Светог Петра!
Meni krivo što Muerte nije došao i ovaj put. Koji je to car.
Mislim da nije znao za reviju.
Мени криво што нисам могао да видим своју дефку на плакати. Што нисам видео Фејза и остале.... Што нисам пио из Миличине пљоске....
E PSV, a što njega nema više? Uopšte, ali uopšte ga ne vidjam.
Брате Викаси ако ће ти буде лакше, било је срање :)
Ima čovek posla verovatno.
Јел јесте??? Е јеби га.
pajko, moje svetlucave lepoardaste ćarapkice su totalno urbane! nemaš ti pojma... :))))
Najs tač ov stajlišnes. :))
Лемајо, тотално си модерна :)))
Вокаси јесте живо срање, веруј ми!
bat ofkors, džast febjulus darling! :)
totalno sam moderna, majke mi!!! :P
men' se čini da se neki ljudi još nisu otreznili, nema ih...
Vokasi ništa nisi propustio što nisi video Fejza...:)
i meni je bio draži dok ga nisam video...kao i ja njemu...
ja gledao u Dankana te čarape od Lemaje nisam video...šteta...
Haha Javio, i mene si omrzao osećam :))
nisam bre nikog omrzeo Gamby..samo ovaj Fejz mrači..."moje defke su super, moje defke su super"...:))
Haha, nije valjda da je takav i uživo? :)))
Фејз АРЧИ!