Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Fejz MRAČI!!!..:)))
au, vi jos se dopisujute...
mora da je ostavilo veliki utisak ovo okupljane
a jebiga celt..nemamo život, ovo nam je vrh događaj..ima ga prepričavamo do sledećeg okupljanja...:))
e celt na kol'ko si banovao Rockangel tamo na onom posteru? :)
to bre Javio.... Ajmo i sledeće nedelje se skupimo negde, da bi izgledalo kao da imamo život
Jel bilo moje defke? :D
ma može Reme bre...:))
Dogovoreno!
Ko?
nemam pojma...ni ko ni gde..aj dogovorite se pa obavestite...Fejz će doći sigurno...njegove defke su super...:))
Мени је најбоља она цигански Зипо, не знам што је обрисаше.
Ovo ko je bilo upućeno nekome ko je malopre obrisao svoj post, tako da ispade da pričam u prazno, al ajde.
E mislim da je mrmun vratio ciganski Zipo :)
Дотеру, за пар сати си уништио репутацију хејтера грађену годинама. Ниш, сад мора дупли. :)
Иначе, Бурзум је највећи познавалац домаће лиге и продефиловао је по многобројним утакмицама исте.
Победа вечери су ипак генкста-ћевапи и Дотеров пад са столице од алкохола.
Јбт, да сам то некако снимио, продао бих бубрег да потплатим Каизена да уведе гифове на аватар.
Иначе, слажем се да је Дотер у потпуности порушио репутацију хејтера. Јес да се просерава и уживо, ал уопште није хејтер. Још кад придодаш томе беневолентни чачански акценат... Не бива.
Сконтао сам да су Вукајлијаши натпросечно високи људи у односу на остатак популације.
Осим Милице, наравно, која је потврдила да је вештица проваљивањем подзнака ми, на неки волшебан начин. Бтв, померала ми је дупе за Р и нека очекује освету.
Које Р? Ја тај глас од тебе нисам чуо.
ТРАШ! :))
Taj rad.
P.S. Milica fašista!
SPLAŠ!
Milica mi je sva slatka. Kao pilgrim. :)
Стајем уз гамбија, толико је слатка да добијеш дијабетес.