Utisci sa revije definicija

1. Fejz MRAČI!!!..:)))

2. au, vi jos se dopisujute...
    mora da je ostavilo veliki utisak ovo okupljane

3. a jebiga celt..nemamo život, ovo nam je vrh događaj..ima ga prepričavamo do sledećeg okupljanja...:))

4. e celt na kol'ko si banovao Rockangel tamo na onom posteru? :)

5. to bre Javio.... Ajmo i sledeće nedelje se skupimo negde, da bi izgledalo kao da imamo život

6. Jel bilo moje defke? :D

7. ma može Reme bre...:))

8. nemam pojma...ni ko ni gde..aj dogovorite se pa obavestite...Fejz će doći sigurno...njegove defke su super...:))

9. Мени је најбоља она цигански Зипо, не знам што је обрисаше.

10. Ovo ko je bilo upućeno nekome ko je malopre obrisao svoj post, tako da ispade da pričam u prazno, al ajde.
    E mislim da je mrmun vratio ciganski Zipo :)

11. Ja Dotera više nikada neću gledati istim očima. Koliko je sada ste što napiše gotivnije u startu, nemam reči. :)

Дотеру, за пар сати си уништио репутацију хејтера грађену годинама. Ниш, сад мора дупли. :)

12. Иначе, Бурзум је највећи познавалац домаће лиге и продефиловао је по многобројним утакмицама исте.

13. Победа вечери су ипак генкста-ћевапи и Дотеров пад са столице од алкохола.
    Јбт, да сам то некако снимио, продао бих бубрег да потплатим Каизена да уведе гифове на аватар.

Иначе, слажем се да је Дотер у потпуности порушио репутацију хејтера. Јес да се просерава и уживо, ал уопште није хејтер. Још кад придодаш томе беневолентни чачански акценат... Не бива.

Сконтао сам да су Вукајлијаши натпросечно високи људи у односу на остатак популације.

Осим Милице, наравно, која је потврдила да је вештица проваљивањем подзнака ми, на неки волшебан начин. Бтв, померала ми је дупе за Р и нека очекује освету.

14. померала ми је дупе за Р

Које Р? Ја тај глас од тебе нисам чуо.

15. Јбт, да сам то некако снимио, продао бих бубрег да потплатим Каизена да уведе гифове на аватар.

Taj rad.

P.S. Milica fašista!

16. Milica mi je sva slatka. Kao pilgrim. :)

17. Стајем уз гамбија, толико је слатка да добијеш дијабетес.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.