Нико се не препуцава, забога, заболе ме како неко изгледа и како се носи уживо, нисмо сви рођени лепи и са осећајем за соптвени стил и како то да носимо (звучим као ЈТУ), проблем је што су неки људи умислили да јесу и то су и наметали. Досад. Е одсад, нећеш га мајци :))
E ne znam. Nikog nisam upoznala. Uglavnom sam pričala sa već poznatim ljudima, jer me mrzelo da trčim euforično po KST-u i da se grlim sa ljudima, malo mi je bolesno to. Tako da nemam neke utiske ogromne. Neke osobe su i ljigave, neke su mi kul, ponaosob da izdvajam - mrzi me.
I da, srećna sam što me ovog puta niko nije pitao koja mi je omiljena definicija.
Iii, imam utisak da su se svi trudili da se mnogo dopadnu drugima, što je bezveze.
Tako. :)
Од мушких су Мрмун и војтек лепши него на сликама, само што Мрмуна јебе коса, коса на мушкарцу - никако :) Е Литијума нисам препознала, али уопште, то ме највише изненадило, не кажем ни да је лепши ни ружнији, само не личи на себе на сликама. Он је кул.
Gileta ne diraj
Није ми јасна ваша помама за Дотером, стварно ми постаје криво што нисам и ја причала с њим и одушевила се његовим кулизмом.
Mnogo si propustila
Хуго и Бурзум су оставили баш позитиван утисак на мене.
Slažem se
Гамби и Триша - језиви. Шуњалице, утваре.
Triša jeste stidljiv al' posle videh da je baš ok lik. Ovo za gambija skroz pogrešan utisak.
Тетка Дрол је кул, јер ми се поклапа са утиском на сајту и није се увредио на моју прозивку на кога личи. Бар није деловао увређено :р
Dobar glumac :) Zezam se nisam pričao nešto preterano sa njim, ne mogu da steknem utisak tako, ovako mi deluje kao car.
Јавио је лик који ми је био најјезивији, јер стварно нисам очекивала маторог породичног човека, а да толико отворено просипа перверзију на сајту. Фуј.
ETF-ovce mi ne diraj :) Javio je car, i to samo zaključio nakon 5 minuta pričanja sa njim.
Никола личи на мог течу, па ми зато делује драго :)
Upoznah se sa čovekom, mada nisam mnogo pričao, znam ga sa sajta.
Данкан је испао највећа чепара икада, сви су му најготивнији ликови и нек се љути ако хоће, али не може да порекне. Брате, не могу ти сви бити готивни у тој мери колико говориш и делујеш :) И, морам да додам да се проверено усро од прста.
Ne slažem se.
Келт је фин, мекан и папучар, за разлику од перверта и заводника којим се представља на сајту :))
Dobar lik. Inače sve modove sam drugačije zamišljao
Гвозденовић је негативно деловао на мене, јер је испао мутавац и клинац каквим га нисам замишљала. Капирам ја да је неко хејтер, то је супер, али бити квалитетан хејтер и покушавати да делујеш надркано - није исто.
Car. Gambi, Triša, Burzum, Tom Ripli i ja znamo zašto :)
То је о онима који су дошли. Они су још и добри и испали кул у тој мери.
Али ови који нису, а могли су, су испале никад горе и не контам шта глуме.
Totalno je čudna situacija, i kapiram da je će se stvarno videti ko je kakav tek na nekom od sledećih okupljanja.
Ja za razliku od tebe imam sasvim pozitivno mišljenje o ovome, pre svega jer sam naišao na gomilu normalnih ljudi. I ne, ne šlihtam se nikome, krivo mi je jedino što sa nekima nisam malo više pričao.
Ja verujem da su razočarani bili samo oni koji o ljudima sude isključivo na prvu loptu i na osnovu izgleda i oni koji su mislili da dolaze na "druženje, moguć brak". Ja lično nisam očekivala ništa osim jedne zabavne večeri uz malo uvrnutog upoznavanja sa ljudima koje već "znaš". Većina je na mene ostavila pozitivan utisak i čim bude zainteresovanih za nova okupljanja doći ću.
Šteta što su neki Reviju shvatili previše ozbiljno...
Ja verujem da su razočarani bili samo oni koji o ljudima sude isključivo na prvu loptu i na osnovu izgleda i oni koji su mislili da dolaze na "druženje, moguć brak".
Не слажем се. Ево, ја сам ожењен и нисам отишао на ревију да фатам сојке, већ да причам с људима, тако да девојке нисам уопште посматрао из угла ''дружење, могућ брак'', већ објективно. :)
Ја баш мислим да нису. Мада, опет, нисам са свима имао контакте. Ови што су били око мене су се крајње зезали око свега. :)
Да, да. Цела та екипа која се прва нашла, и заблејала после дебело у ноћ је била ту да се спрда, и ценим да нам је успело у потпуности, и да није могло боље да испадне.
Да, да. Цела та екипа која се прва нашла, и заблејала после дебело у ноћ је била ту да се спрда, и ценим да нам је успело у потпуности, и да није могло боље да испадне.
Ja štambiljam Remeov post!
U Milicinom ima istine, ali ovo je realnije mnogo.
Нико се не препуцава, забога, заболе ме како неко изгледа и како се носи уживо, нисмо сви рођени лепи и са осећајем за соптвени стил и како то да носимо (звучим као ЈТУ), проблем је што су неки људи умислили да јесу и то су и наметали. Досад. Е одсад, нећеш га мајци :))
Милице, врати ћуп са златом!
Mylice, nisam mislila na tebe, ti si rekla svoje utiske...
Mislim na ovo posle što se pisalo... Poslednji kometari, kad sam i "upala"...
Mislim da bi bilo dobro da pređete na ČET. Ovako, svi larmate u isto vrijeme, i niko nikoga baš ne "sluša".
E ne znam. Nikog nisam upoznala. Uglavnom sam pričala sa već poznatim ljudima, jer me mrzelo da trčim euforično po KST-u i da se grlim sa ljudima, malo mi je bolesno to. Tako da nemam neke utiske ogromne. Neke osobe su i ljigave, neke su mi kul, ponaosob da izdvajam - mrzi me.
I da, srećna sam što me ovog puta niko nije pitao koja mi je omiljena definicija.
Iii, imam utisak da su se svi trudili da se mnogo dopadnu drugima, što je bezveze.
Tako. :)
Нису се сви трудили. И да - фудбал јесте геј спорт. :П
Većina, Džimi. Ha, al' ti i dalje nisi objasnio odnos gej-negej. :)
Još niko ništa ne reče o meni.... :)
Gileta ne diraj
Mnogo si propustila
Slažem se
Triša jeste stidljiv al' posle videh da je baš ok lik. Ovo za gambija skroz pogrešan utisak.
Dobar glumac :) Zezam se nisam pričao nešto preterano sa njim, ne mogu da steknem utisak tako, ovako mi deluje kao car.
ETF-ovce mi ne diraj :) Javio je car, i to samo zaključio nakon 5 minuta pričanja sa njim.
Upoznah se sa čovekom, mada nisam mnogo pričao, znam ga sa sajta.
Ne slažem se.
Dobar lik. Inače sve modove sam drugačije zamišljao
Car. Gambi, Triša, Burzum, Tom Ripli i ja znamo zašto :)
Али ови који нису, а могли су, су испале никад горе и не контам шта глуме.
Totalno je čudna situacija, i kapiram da je će se stvarno videti ko je kakav tek na nekom od sledećih okupljanja.
Ja za razliku od tebe imam sasvim pozitivno mišljenje o ovome, pre svega jer sam naišao na gomilu normalnih ljudi. I ne, ne šlihtam se nikome, krivo mi je jedino što sa nekima nisam malo više pričao.
Ne slažem se, čak mi se čini da je većina nas došla iz čiste radoznalosti, da vidi ko su ti ljudi sa sajta.
Ja verujem da su razočarani bili samo oni koji o ljudima sude isključivo na prvu loptu i na osnovu izgleda i oni koji su mislili da dolaze na "druženje, moguć brak". Ja lično nisam očekivala ništa osim jedne zabavne večeri uz malo uvrnutog upoznavanja sa ljudima koje već "znaš". Većina je na mene ostavila pozitivan utisak i čim bude zainteresovanih za nova okupljanja doći ću.
Рекох ти. Аксиом.
ne kapiram sto se iscudjavate sto vukajlijasi izgledaju kao ljudi koje srecete na ulici...to je kao ono da su nesta masu inteligentniji od ostalih....
@natnat
plus za post :)
Mora da postoji razlog zašto je nešto aksiom, aha, aha.
Не слажем се. Ево, ја сам ожењен и нисам отишао на ревију да фатам сојке, већ да причам с људима, тако да девојке нисам уопште посматрао из угла ''дружење, могућ брак'', већ објективно. :)
Ја баш мислим да нису. Мада, опет, нисам са свима имао контакте. Ови што су били око мене су се крајње зезали око свега. :)
@Џими, na tebe nisam pomislila ni jednog trenutka.
Тотално! Деветорка из парка рула. :)
Да, али је ипак петорка победила. На челу са Маџгаљем.
Па, кад су Дукатлије отишле да вијају Суровљеву сису по шипражјима. :))))
Ja štambiljam Remeov post!
U Milicinom ima istine, ali ovo je realnije mnogo.
TO!