Utisci sa revije definicija

1. Реме, и штас ти сад леба ти рекао тиме што си ме цитирао, а што ниси рекао пре? :)
    Ја не кажем, мени је било до јаја то вече, ишла бих поново. Стварно је била позитивна атмосфера. Али није ми било до јаја са свима, неки су удавили, неки су испали кул и то је поента приче, а не ово што читам последњих неколико страна, да су СВИ готива, да су СВИ онакви каквима се представљају или чак и бољи.
    И не видим разлог да се неко нађе увређен, поготово што је некима тешко угодити :) Мене сигурно не би увредило да ми неко каже искрено свој први утисак о мени, помогло би ми, зато што се одувек трудим да нађем средину између виртуалног и понашања уживо.

2. И да - фудбал јесте геј спорт. :П

jes ti normalan čoek?! da dodam i ovo BRE?!

3. Мени је супер било када сам војтеку (чини ми се да је војтек био... алкохол помера границе познанстава...) реко: приджи ми пиво и гледај ово. Е кад тад нисам погинуо нећу никад!

4. Milica me je iznenadila. Lepša je nego što sam mislio, ali je i manja nego što sam očekivao. Kao maketa. :)

5. А теби ћу Дотеру да приуштим сву могућу пажњу идући пут :)

6. nisam ni najmanje uvređen.... Al ne možeš da sudiš na prvu loptu jbg.... Ja prvi nisam bio kao što se inače ponašam, mislim došao tamo sam, zbunjen, verovatno sam delovao k'o klasični tupadžija.... Tek kasnije sam se koliko-toliko normalizovao. Ja rekoh već, tek će se posle par ovakvih okupljanja videti ko je stvarno kakav.... Meni su utisci pozitivni. Jebeš sve ako ja za sledeći put ne uštekam makar 50 jura :) Inače, ni sa tobom nisam pričao tamo, tako da ne mogu da ti iznesem svoje utiske.... Dovoljno za sada je što sam te zamišljao drugačije.... I de su ti brci bre?!

DOTTTTTEEEEERRRRUUUU :)

7. Milica me je iznenadila. Lepša je nego što sam mislio, ali je i manja nego što sam očekivao. Kao maketa. :)

objasniJo

8. gamby brate možda moje defke nisu nešto al' su stvarno do jaja.

9. И ја само да се укључим да пошаљем пољубац Дотеру. МММВВВАХ Маџгаље!

10. Ja prvi nisam bio kao što se inače ponašam, mislim došao tamo sam, zbunjen, verovatno sam delovao k'o klasični tupadžija.... Tek kasnije sam se koliko-toliko normalizovao.

Vala baš, prvih pola sata si bio načisto pogubljen. :)

11. pa baš to Drole :) Ja došao totalno neobavezno, kren'o da se spremam u šest i deset, stig'o nešto ranije i gledo one postere k'o budala. Posle počelo da se popunjava i gledao sam gde da se ubacim, koga da smaram :) Kasnije bila već druga priča.

E da ja nosim sočiva, videh da tamo pravite spisak ko je sve ćorav a ko bradat :P

12. ВОЛИМ И ЈА ВАААС!! :МАШ: :МАШ: :МАШ:

Јој колико ми глупо било шта да напишем кад ме толко безразложно хвалите бем вас у дупета. Сад ћу морати да престанем да будем хејтер...

13. Нееее! Ћеро не мењај се, ми те таквог волимо. Све док личиш на Маџгаља, буди најгори хејтер кога је свет видео! не занима нас.

14. Добро бре мајку вам луду, кад се пре пробудите.. Елем:

Нису се сви трудили. И да - фудбал јесте геј спорт. :П

Џими, немој то да радиш ;)

Мени је супер било када сам војтеку (чини ми се да је војтек био... алкохол помера границе познанстава...) реко: приджи ми пиво и гледај ово. Е кад тад нисам погинуо нећу никад!

Када си показивао колики си нинџа? Био сам ту, било је близу.
    Милице, мала проклетнице, објаснила си овде.

15. mylyca
    Мене сигурно не би увредило да ми неко каже искрено свој први утисак о мени, помогло би ми, зато што се одувек трудим да нађем средину између виртуалног и понашања уживо.

a sto bi te bilo briga sta ko misli o tebi? sto bi ti to pomoglo? da ti to kao uzimas u obzir i onda sta? da se menjas u odnosu na to? to si sto si, takva kakva si. nisi vise mala, vec si donekle izgradila svoju licnost, a dalje ces se razvijati onako kako sama budes zelela u datim zivotnim okolnostima. uostalom, da li bi ti stvarno ista u zivotu znacilo da ti bilo ko od nas da bilo kakvu (cak i dobronamernu) kritiku? da li bi nas zaista poslusala ili bi se i dalje ponasala po svome? mislim da bi se i dalje ponasala po svome...

licno, zaista sam bila prijatno iznenadjena kolicinom pozitivne energije. nekako nisam mogla a da ne osecam da su mi svi dragi. jer svi su bili nasmejani i dobrocudni. osim onih par likova za koje i dalje ne znam ko su, ali su se ponasali kao neki nedojebani klinci, wannabe skinsi, sta li... skroz su mi ostali neindetifikovani, da ne kazem nejasni...

16. nisi vise mala,

РОООФЉЉЉ!!!
    Не, не. Најбитније је како те други гледаји. Свак зна колко вреди у својим очима и то је свакоме довољно. Али некада треба и други ту вредност да увиде. Колико год ово био здрав став лемо, он је тако солипситички изфорсиран.

17. Apsolutno se slazem sa svih 917 komentara.

18. Meni iskreno interesantno da čujem šta ljudi misle o meni (za sada samo znam šta misli javio, e da i mrmun reče da je mislio da sam stariji, al ostade na tome).... Ja bih se lično ponašao po svome sve i da oćete d me obesite, jednostavno ne volim da budem izveštačen, takav sam kakav sam i jebiga to je to....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.