Utisci sa revije definicija

1. лако њему да сере, кад су други рекли да личи на Маџгаља. Да су рекли да личи на Кесића, другачије би он причао. Ћеро, чачански преваранту МРШТЕ у Ужице!

2. mojne ti meni solipsisticki! mojne se vredjamo! :P ali realno, svako ima neko svoje subjektivno vidjenje tebe. i ta vidjenja se razlikuju. hoces svakog od njih slusati ili ces poslusati onog cije ti se vidjenje najvise dopada, ili ces da furas po svom? pocev od najbanalnijih stvari. jedan drugar ce ti reci da se sisas, drugi ce ti reci da nastavis da pustas kosu, treci da odrzavas ovu duzi, cetvrti da pustis bradu, peti da se obrijes na celavo, itd... hoces ih bas sve poslusati? ili neke od njih? ili ces sa svojom kosom i bradom raditi ono sto se tebi radi?

3. Одувек ми је било у интересу да се и ментално спустим на земљу, физички сам већ доста близу, па због тога :) Углавном оно што умишљаш о себи највише показујеш виртуално. И нећу да умишљам да сам ултра риба и ултра паметна, ако нисам. Ја умишљам да сам хејтерка на пример, а уживо нисам ни упола ове хејтерке. Једно време сам умишљала и да сам мушкарача, а онда сам схватила да ми моја конституција то не дозвољава :)

4. Ima jedan trik da saznaš kako te drugi vide. Zažmuriš onako jako, da ti se zabeli pred očima i onda zamisliš na trenutak sebe kako se ogledaš u ogledalu. Ono što ugledaš je slika i prilika toga kako te drugi vide (ovo važi samo za fizički izgled).

5. Иначе додао бих само на Милицино излагање да је рекла да сам леп као Аполон. То вероватно није хтела да помене у свом реферату, али морао сам да је одам.

6. Једно време сам умишљала и да сам мушкарача, а онда сам схватила да ми моја конституција то не дозвољава

Jesi probala da se popneš na stolicu? :)

7. Ovo sto milica prica je tacno. Mi imamo neke podsvesne zelje i ciljeve i internet je jedan od nacina da ih probamo realizovati, zato se predstvaljamo drugacije. Ja stalno forsiram da sam kurvica, a zapravo sam mirna skorz. Milica bi htela da je Milan, zato pusta brkove i zeli mocugu, ali u sustini je fina devojka.... i tako :)

8. Е Катија, не вади се сад.;)

9. Jebiga, odala me 2 GB "kucnih snimaka" na netu :)

10. licno, zaista sam bila prijatno iznenadjena kolicinom pozitivne energije. nekako nisam mogla a da ne osecam da su mi svi dragi. jer svi su bili nasmejani i dobrocudni.

mi smo jedna velika sretna porodica..pa kaze:
    U ime misa, i tastature!
    http://www.youtube.com/watch?v=qn_Y06FR3h4

11. Nikad dosta!! Ahhaha!

12. Хуго, и деловао си као издајица. Ви лепи сте страшно сујетни.
    Шта ће на столици да се деси? Евентуално ћу моћи да пишким у чучавац, без да се пропињем на прсте :))
    Катија, ја мочугу да желим, ја бих је имала :р Немој да пројектујеш своје жеље на моје :)

13. Ima jedan trik da saznaš kako te drugi vide. Zažmuriš onako jako, da ti se zabeli pred očima i onda zamisliš na trenutak sebe kako se ogledaš u ogledalu. Ono što ugledaš je slika i prilika toga kako te drugi vide (ovo važi samo za fizički izgled).

A sto se ti lepo ne bi drogirala ko ostala deca?

14. hahahahah sos! aou uou ouo u! :P

mylyce, evo sad najiskrenije - ja sam tebe dozivela kao micu jednu malu, dobricu, koja uziva kad je neko mazi, a iz nekih (meni nepoznatih razloga) pokusava da se predstavi (i ovde i uzivo) kao prznica i opasnica, kao neko ko ne ide niz dlaku. da li je to zbog nekog kompleksa visine (ne mislim kompleks u nekom pogrdnom smislu), ili si tokom odrastanja bila u okolnostima gde si morala da se boris da bi te ljudi shvatili ozbiljno, u svakom slucaju svako ko te pogleda u oci i ne uzima te zdravo za gotovo zna da ti nisi takva kakvom zelis da te ljudi dozive.

reme, stvarno te nismo "obradili"! meni je reme skroz fin momak, i o njemu sam stekla utisak slican kao za remorkera: fin, tih momak, znatizeljan, pristojan, lepo vaspitan. voli da se druzi i prica sa ljudima, ali pomalo stidljiv. medjutim na njihovim licima se ne ocrtava ni trunka zlovolje, prezira, nadobudnosti ili bilo cega negativnog. veoma prijatni likovi...

dzimi mi je bio interesantan. zao mi je sto nisam malo popricala sa njim... na prvu loptu moze delovati pomalo nadmeno i umisljeno. sasvim sigurno ima visoko misljenje o sebi. deluje kao neko ko drzi do sebe i smatra se boljim od vecine ljudi. ali ne i boljim od apsolutno svih ljudi, "he gives credit when credit is due". medjutim, cini mi se (ispravi me dzimi ako gresim), da zapravo ljudi cesto brkaju tu nadmenost sa distanciranoscu. pomalo se cuva od ljudi, ne izlece, ne nosi "srce na rukavu", oprezan u razgovoru. tek sam sada saznala da ne ume lepo da izgovori slovo r, mozda zato ne ulazi lako u konverzaciju. deluje kao izuzetno pristojan momak, na koga mozes da racunas ako si mu prijatelj. neko koga bih sasvim sigurno volela da imam za kolegu na poslu...

eto. tako. ima jos ljudi o kojima sam oformila nekakvu predstavu, mozda tacnu, mozda pogresu, al ne mogu sad toliko da kuckam... :)

15. deluje kao izuzetno pristojan momak, na koga mozes da racunas ako si mu prijatelj. neko koga bih sasvim sigurno volela da imam za kolegu na poslu...

Koja fora, kao fin, a ono zbog močuge.

16. Meni ste svi bili onako swatki, stojali ste kao pioniri u KST-u.

17. Е, Лемајо, не види се Гамби добро на оној слици што си је качила, зато ево једне боље. :)

http://cache.gawker.com/assets/resources/2007/11/michael_cera.jpg

18. dzimi mi je bio interesantan. zao mi je sto nisam malo popricala sa njim... na prvu loptu moze delovati pomalo nadmeno i umisljeno. sasvim sigurno ima visoko misljenje o sebi. deluje kao neko ko drzi do sebe i smatra se boljim od vecine ljudi. ali ne i boljim od apsolutno svih ljudi, "he gives credit when credit is due". medjutim, cini mi se (ispravi me dzimi ako gresim), da zapravo ljudi cesto brkaju tu nadmenost sa distanciranoscu. pomalo se cuva od ljudi, ne izlece, ne nosi "srce na rukavu", oprezan u razgovoru. tek sam sada saznala da ne ume lepo da izgovori slovo r, mozda zato ne ulazi lako u konverzaciju. deluje kao izuzetno pristojan momak, na koga mozes da racunas ako si mu prijatelj. neko koga bih sasvim sigurno volela da imam za kolegu na poslu...

Јао, Лемајић, поцрвенех од ласкања. :) Мислим, хвала што так' мислиш о мени.
    Баш причах с Милицом о томе - Нисам нимало надмен, тако да... Ако је неко стекао такав утисак, погрешан је. :) Само нећу да се намећем превише. Друго је кад сам са неком познатом екипом, тад сам много гласнији.

19. А Реме је баш фин човек. Културан, слажем се.

20. tek sam sada saznala da ne ume lepo da izgovori slovo r, mozda zato ne ulazi lako u konverzaciju

Ma to je sto posto...znam ja par nih sto ne znaju r da kazu, svi misle da su posebni i bolji od ostalih

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.