Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Reme, ti si razbio sa defkom :D
Реме, сти написао "медведа"?
Jel palo pokazivanje frizura? Onih donjih?
ne nego marker
Aksen je slikao svojim foto-aparatom. Neka ih okači. :)
@reme: Na kraju je neko otkinuo marker sa onog silka za štapove za pecanje.
@Represija: Ou, jea. :)
jel bila Stormika? i Milica?
Kakav je to tulum bez nj?
dolazim sledeći put. moram!
mamu im njihovu..... Sve to lopovi :)
Mislim da je to uradio Saxon. On mi je nekako bio najsumnjiviji. :D
Kriminal na kulturnoj manifestaciji! Kuda ide ovaj svijet?!
Dobro kad niste Džimija ukrali.
Kažu da je bilo pokušaja...
jel zvonimid dosao na reviju
Jel bio Zika?
Ja nisam bio u mogučnosti da dođem jer nisu mogli da mi nabave tablu za ime na kojoj ću ispisati sve moje duple.
Oganizacija je kriva!
Veliki propust: Nije bilo papirića sa imenima. Da se obeležimo, takoreći udarimo žig.
Био Ћиро. :)
Jel se bar propisno parkiro?
Štembilj na čelo sledeći put da se udara!
Мени једино било жао што није дошло више људи са спортског квиза.
E jebiga, sledeći put ja ću dođem. Deteta mi od 3 godine.