Utisci sa revije definicija

1. Е, јебига, Целте, морао си да додаш педерски смајли!

2. Реците нама, убогима и мученима, који не отидосмо, кад планирате следећу?

3. Игноришу се они који нас нису удостојили присуства, организујте своју ревију, па тамо не долазите до миле воље.

4. ХУГО ЈЕ ЛИК! ХАХАХАХ! Како он одвали то нико не може!
    А ЖЊ ЈЕ ПРИЧА ЗА СЕБЕ! Толико лик ћути а све каже да је то невероватно!

5. ma štos mene tiče mož i ovaj vikend :) e izvinte na spemu al ne znam de da napišem ovo

Jeeeebiiii dukatlijeee iz reala.... Peeeetttaaaardaaaa.... E da i jebem ti i SBB i Arenu i mršte ih u tri lepe.... Smradovi jedni, nisu nam omogućili da gledamo malo se'sa uživo....

6. Реците нама, убогима и мученима, који не отидосмо, кад планирате следећу?

Ja predlažem da iduća bude Ubosni, u BL recimo, spreman sam da učestvujem u organizaciji, a i ima fin broj Vukajlijaša odavle, neka se i oni uključe.

Edit: Možda novu godinu da slavimo zajedno, u čitaonici cijelu noć pišemo defke i uživamo dojaja :)

7. Игноришу се они који нас нису удостојили присуства, организујте своју ревију, па тамо не долазите до миле воље.

Ох... :понизни плач:

8. Ај сви масовно да излајкујемо Хуга :)

9. evo milice imas jednu o hugu na mom profilu:)

10. Šalabajzeru slazem se samo valja mi se dofurat do BL...

11. Кад ме је Милица похвалила, могу да возим авион одма!
    :)))

12. Represijo, ko može - može, ja sam mislio doći na ovu, al' nisam mog'o, jebiga...

13. Ај сви масовно да излајкујемо Хуга

ХУГО ЈЕ ЛИК!

Немојте људи, стидљив сам ја.

14. ja sam jeziv..i džukela...

15. kad sam znao da cete svi da se nalozite ma milicu

zato nisam smeo da dodjem, poceo bih da je startujem a onda ako pocne da bezi i jurim, pa bi pao i transfer blama, a to sebi ne bih mogao da oprostim. :)

16. kad sam znao da cete svi da se nalozite ma milicu

Ко тачно, реци да га спрдамо?

17. cenim svi. muski i pola zenskadije.

18. За женскадију не могу да тврдим, али ми ликови смо сви одлепили за њом. Чак штавише, блек и ја смо је бацали. Да, да добро си прочитао, бацали.

19. Блек ко шта ради бацао Милицу цело вече :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.