Utisci sa revije definicija

1. Toliko pričamo o novom okupljanju , da već vidim da će mo postati sekta. U najavi. Bila moja žena u pravu. Al , ko još sluša ženu posle 10 godina ...:-)

2. Al , ko još sluša ženu posle 10 godina ...:-)

Знам примерке :))

3. E jesam otvorio temu svaka mi čast.

4. Straja, al baš. :)

5. Bio si mi sumnjiv Dankane čim sam te upoznao! Delovao si celo veče kao da radiš za DB! _:-)

6. Al , ko još sluša ženu posle 10 godina ...:-)

Nidžo ovo li si mene našo da jebeš malo?

7. Ne, to je autobiografska!

8. Ovo jos traje! Meni je bilo dovoljno i tako sam bila radosna sto sam videla uzivo ljude koji su mi postali dragi ovde. I zar treba jos nesto reci! :))

9. Neka sad neko pametan od ovih sto su bili na mitingu da strucnu a posteriori analizu na temi http://vukajlija.com/forum/teme/16513.

10. Čekaj bre marcipan, kako sam tebe zaboravio?

11. Hahaha Pa nisam bila toliko pricljiva, ali sam te pazljivo slusala kada si pricao o golubarskoj mafiji! Meni i Nat kada smo se zaputili u pivnicu...

12. Ја сам Марципан упознао испред кафане, смор што је било тек тад ал оно боље и то него да се нисам уопште упознао са њом, као рецимо са некима што сам се мимоишао

13. Ја сам се са њом, натнат, Реморкером и још пар људи изгледа мимоишао.

14. Ma da, Fejz, to je mana... bilo je kratko da bismo mogli sa svakim da popricamo koliko smo hteli.

15. Čekaj, jesi ti sedela za našim stolom?

16. Jesam, kraj Urosa, preko puta Remorkera. :)

17. A desno ukoso od mene i Pajka :)))

18. Ви то о Пивници причате?

19. Па где си видо астал у ксту нак кој може се спакује толко људи :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.