Pa zapamtio sam te , AL SAM PRESKOČIO da si ti marcipan, a želeo sam sa tobom da popričam u vezi onih PVT ova što smo razmenjivali. Šteta...
Može ako POLEGAJU jedno na drugo :)))
Ију! Блуда!
Али како се ја онда не сећам Марципанке и Реморкера?
Natnat, ovaj tvoj još nije otvorio nalog?:-)
Каизен. :)))
I neće, kaže da nema vremena, ali me pita šta ima novo.
El da ti objasnjavamo stvarno :))
Jes kaizen!:-))))
Nikola, i meni je to palo na pamet, ali nisam ocekivala da cemo onako brzo otici i iz pivnice. Da, ovo okupljanje se mora ponoviti i to ubrzo. I ovi sto nisu dosli, mislim da ce sledeci put ispraviti to. :)
Да, Фејз. Молио бих, макар на ПВТ.
Fejs, jebo tvoj faks...Nisi ni 3 sata biJo na njemu...Bolonja...
Možda, a da ni ja ne znam...
Сад сам на факсу улетеле неке паузе, а нигде познатих фаца па ја дођох овде :)
Koj ti je faks?
Njemu i Aksenu sam došao u iskušenje da tražim djačku knjižicu. Moraju modovi da im proveravaju elektronski dnevnik u školi, pa čim popuste-BAN!
Натнат, студирам математику, а Аксен молекуларну биологију, тако да смо паметнице :))) Зиљ зиљ :)
Мислим да би било ок Никола, стварно, не смем се зајебавати :)
i oni su najbolji imaginarni prijatelji što reče aksen.... De si bre fejz? Si živ?
Наравно, ја и Аксен се баш готивимо... Ео реме идем сад на нека предавања, јеби га завршава се пауза... смор
Prolazim ti pored faksa bar dva puta dnevno, mahnuću ti sledeći put, a ti gledaj kroz prozor s ove strane parka :)))
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Pa zapamtio sam te , AL SAM PRESKOČIO da si ti marcipan, a želeo sam sa tobom da popričam u vezi onih PVT ova što smo razmenjivali. Šteta...
Može ako POLEGAJU jedno na drugo :)))
Ију! Блуда!
Али како се ја онда не сећам Марципанке и Реморкера?
Natnat, ovaj tvoj još nije otvorio nalog?:-)
Каизен.
:)))
I neće, kaže da nema vremena, ali me pita šta ima novo.
El da ti objasnjavamo stvarno :))
Jes kaizen!:-))))
Nikola, i meni je to palo na pamet, ali nisam ocekivala da cemo onako brzo otici i iz pivnice.
Da, ovo okupljanje se mora ponoviti i to ubrzo. I ovi sto nisu dosli, mislim da ce sledeci put ispraviti to. :)
Да, Фејз. Молио бих, макар на ПВТ.
Fejs, jebo tvoj faks...Nisi ni 3 sata biJo na njemu...Bolonja...
Možda, a da ni ja ne znam...
Сад сам на факсу улетеле неке паузе, а нигде познатих фаца па ја дођох овде :)
Koj ti je faks?
Njemu i Aksenu sam došao u iskušenje da tražim djačku knjižicu. Moraju modovi da im proveravaju elektronski dnevnik u školi, pa čim popuste-BAN!
Натнат, студирам математику, а Аксен молекуларну биологију, тако да смо паметнице :))) Зиљ зиљ :)
Мислим да би било ок Никола, стварно, не смем се зајебавати :)
i oni su najbolji imaginarni prijatelji što reče aksen.... De si bre fejz? Si živ?
Наравно, ја и Аксен се баш готивимо... Ео реме идем сад на нека предавања, јеби га завршава се пауза... смор
Prolazim ti pored faksa bar dva puta dnevno, mahnuću ti sledeći put, a ti gledaj kroz prozor s ove strane parka :)))