Kutak za iz'elice i srodne stereotipe

1. Pravi gurmani uživaju u svemu, od začina preko salate pa do mesine

Dub, APSOLUTNO se slažem! mogli bi mi neko takmičenje u freestyle bacanju recepata! meni ona tvoja pita odlično zvuči!

2. lemaja...evo recept...autohtono vranjansko jelo samsa...to ti je pita klasicna (kore i sve) samo ima preliv od kiselog mleka i belog luka. SAMSA RULZ

3. Ијууу, диви гавајо Цара што је ставио овај оброк изнад! Јебачка рана!

4. Joj lemajo, ti baš znaš sa muškarcima, odmah na prvu :D
    Ja sam uvijek govorio, ljubav na usta ulazi. :D
    Nisam ja baš toliki poznavalac recepata, al znam šta je dobar has. :)

5. Ијууу, диви гавајо Цара што је ставио овај оброк изнад! Јебачка рана!

Jebeno tačno, uvek posle masnog obroka dobijem želju da JEBEM

6. Punog stomaka mi je borba otići i do frižidera po pivo.

7. e zapata, ja pitu uvek prelijem sa dva jaja i pavlakom, a ovo samo kiselo mleko? bez jaja?

pa dub, nema kod mene cile - mile, odma krećem u napad teškom artiljerijom! :D

jao ljudi! čorbast pasulj sa kolenicama i suvim rebrima! ali bez zaprške, samo malo sosa od paradajza i gomilom začina! ajoj ajoj ajoj!

8. Ljuuutooo!
    Au, Lemaja, de me usvoji :D

9. ГЕНКСТА ЋЕВАПИ!

10. ГЕНКСТА ЋЕВАПИ!

Amin!

Ja noćas jeo popare, ubio sam se

11. Leskovačka punjena pljeskavica,al ljuta!

12. Мени стигла свињетина из сушаре, ајте на дегустацију

13. Mene upravo Kanameova majka bombarduje kolačima. ALELUJA!

14. ЈА ЛОПАТАМ!

15. jao ljudi! čorbast pasulj sa kolenicama i suvim rebrima! ali bez zaprške, samo malo sosa od paradajza i gomilom začina! ajoj ajoj ajoj!

e ovo sam pravio nekoliko puta, jednom i u dva lonca, jer je bilo puno gladnih usta :D
    ali ja sam ipak nabacio malo zaprške :))

Inače, moj jedini strah je da u starosti neću moći jesti začinjenu hranu.

16. Hrana nije hrana ako nije začinjena.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.