Prijava

Ona grize beton. Ljudi, ona grize beton!

EDIT:
Šta ti sad znači da izbrišeš komentar? Smešno...

Prvi komentar:

Ona Grize Beton
Da vas cujemo... ko se cime bavi, gde, koliko vremena, kolike deonice, itd. Ukljuceni su i skokovi u vodu, vaterpolo i slicno.

Ja sam trenirao plivanje 4 godine, kad sam is'o u osnovnu.

Ja trenirao plivanje, al kratko nešto, inače dobro plivam prsno, kraul i leptir....

Копипејст са Јовичићеве теме:

Џими
Ја треба да кренем на неко пливање од јануара.
Препоруке за базен? Енибади?
Мислио сам да купим годишњу карту, рецимо за Бањицу, па да идем једно 3 пута недељно. Тако се договорих с ортаком. Е, сад, ако неко зна бољу варијанту од Бањице, нека каже.

Ен Дотер
СПЕМЕРУ ЈЕДАН! Самобануј се и гагуј се, срам те било!
Ево ти линк за тему о пливању па тамо спемуј. Како си само тако неотесан...
http://vukajlija.com/forum/teme/17170

Реме
Ček jel da treniraš kao ili sam rekreativno? Nemam pojma ja trenirao u Pinkiju mada im bazen nije nešto, ako ideš rekreativno Taš mislim i da je skup i da je gužva.... Za Banjicu ne znam.... Olimp koliko sam informisan skoro su sređivali, a i nije skup.

Катија
E, Dz, ne znam kako je u Bg, ali u Ns su bazeni u ocajnom stanju, kazu da je prava umetnost ne pokupiti zarazu- bar sto se devojaka tice. Ja sam isto nameravala da idem na plivanje, ali sam odustala. Sad sam nasla aerobik za 600 din mesecno i moj muz vise ne hrce :)

Чрч Паб
Ajd prvo Džimi pobriši sve s te teme jer je spem pa da pišemo.
Ja idem na taš.

Реме, мислио сам рекреативно, али не типа да идем да се брчкам само у води, него да се мало ангажујем.
Катија, чуо сам да постоји сличан проблем са хигијеном воде у Бг. Другарица ми навукла тако енку инфексију на Ташу. Але, ево, Чрча иде тамо, па капирам да може нешто више о томе да каже.

Ћеро, опет се просераваш? :=

Sto izbrisa komentar?

Који? Побрисах сав спем.

ma naravno jebo brčkanje.... jel dobro plivaš? Ne znam raspitaj se za Olimp, ove godine sam bio na moru malo jače od mesec dana a posle toga na Adi. Nisam dugo išao po bazenima.

Moje nije bilo spem, nije spem na temi o plivanju napisati JA PLIVAM. :)

Катија, чуо сам да постоји сличан проблем са хигијеном воде у Бг. Другарица ми навукла тако енку инфексију на Ташу. Але, ево, Чрча иде тамо, па капирам да може нешто више о томе да каже.

Pazi ja nikad nisam čula za tako neki slučaj.
Doduše letnji taš ne praktikujem, samo zatvoren. I tu imam uhodan princip, tušnem se kod kuće i idem u kupaćem, uvek kapa i naočare za plivanje, direkt u bazen, sat i po se isplivam, bez tuširanja po stvari i na oblačenje, prosušim kosu malo ako je ušlo malo vode i kući na kupanje :)

Nikad nisam imala nikakav problem, a prilično sam osetljiva na sve i svašta.
Može fino da se pliva, svi dolaze da se isplivavaju, nema dečurlije, skakanje je zabranjeno, ima dosta defovaca, uvek možeš s nekim da popričaš oko tehnike ili da ti neko nešto pomogne ako te zanima, mada mislim da to ima veze s tim što sam žensko :D
Šalim se, skroz je ok. Volim da idem zimi nema baš gužve mnogo.

termin za gradjanstvo je od 4 do 6.
mada ja sve hoću da predjem u jutrarnji sad, na foru za razbudjivanje za ove zaposlede tipa od 6,30 do 8,30 ili tako nešto...

Ma nista, tripujem nesto..

Pojedinačne karte zimska sezona
vikendom (09-11č i 14-16č) 300,00
radnim danom (16-18č) 300,00

Rekreativno plivanje
mesečna karta 7,200,00

Rekreativno plivanje
godišnja karta 25,000,00

Jutarnje plivanje - dobro jutro Beograde
(ponedeljak, sreda i petak 06:30-08:30č)
mesečna karta 3,250,00
dnevna karta 400,00

jel dobro plivaš?

Па, оно. Углавном слободни стил и леђно.

termin za gradjanstvo je od 4 do 6.
mada ja sve hoću da predjem u jutrarnji sad, na foru za razbudjivanje za ove zaposlede tipa od 6,30 do 8,30 ili tako nešto...

Е, па, ја бих ишао искључиво у јутарњи термин. Капирам да има и мање људи. Не волим пуно људи у базену. :)

А колико се плаћа Таш? Је л' постоји годишња карта? Ја сам све време имао на уму Бањицу, тамо је 7000, што је до јаја цена, а чуо сам и да су супер услови.

У, скупљи је Таш доста.

Evo ispisah sve iznad :)
Vi pitajte ako se nečeg još setite za bazen ovako, meni ne pada ništa na pamet.

Da, sad videh da si rekao da je godišnja 7000, moram da proverim tu informaciju, jer bih sad da vidim da uzmem negde kartu i da počnem da idem ponovo. Volim zimsku sezonu :D

Углавном слободни стил и леђно.

klasika.... Ja leđno ne volim a i plivam ga tu i tamo.... U zadnje vreme sam se naložio na baterflaj. Mogu da isplivam nekih 40m al onda crknem.... Zato i ja gledam da uzmem makar jedan termin nedeljno da još poboljšam i taj segment :) Više od toga ne bih mogao jer već imam pun kurac obaveza i treninga.

Ima na DIF-u u Košutnjaku termina od 10 do 2 ponedeljkom i sredom, a ostalim radnim danima je valjda od 12 do 2. Imaju i neke ranojutarnje termine.

Nisam siguran za cenu, ali sam mislio da odem sutra ili prekosutra, pa ću da javim utiske.

Moram da se nakanim da odem na banjicu da vidim kakvi su uslovi, ali taš mi je baš blizu, ja sam kod obilićevog i odgovara mi što mogu i da prošetam i sve, a i zimi kad je kijamet mi nije problem ni prevoz a i taksi je dž kad mi je mokra kosa baš :)
Za sad ću najverovatnije ovu kombinaciju od 1. da uplatim

Jutarnje plivanje - dobro jutro Beograde
(ponedeljak, sreda i petak 06:30-08:30č)
mesečna karta 3,250,00

Ne moras da brines o higijeni bazena, probleme obicno imaju zene, sta te boli bulja. Ja nisam bio bas skoro, ali taj Tas popodne ume toliko da zaguzva da bukvalno plivas preko ljudi. Ako si gadljiv na guzvu, u sirokom luku izbegavaj. Banjica je onako budjav bazen, nema nekog smeka, mozda da vidis kakav je 25. maj posle renoviranja? Ja sam bio dole pre 'iljadu godina, utisak je bio ocajan, ali verujem da sada izgleda pristojno. Sve zavisi gde zivis, i koliko si spreman da se cimas. E da, u Pinky sam isao jednom na nocno kupanje. Sacuvaj me boze, samo mahovine sto nema!

da Jericho realno Pinky se raspada, Olimp su sređivali mada nisam bio od tada, za Taš se slažem, a za Banjicu ne znam