Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ako si celi dan aktivan kao pčela, radiš kao konj i na kraju dana si umoran kao pas, konsultuj veterinara, postoji mogućnost da si magarac.

2. Ulazi u birtiju stariji frajer od 65 godina i drekne: 'Ima li ko jači od mene?'
    Ustaje pet-šest bildera i kažu: 'Ima!'
    A stari će njima: 'Ajde mi pogurajte Ladu, ugasila se pa ne mogu upaliti nikako!'

3. Kako se zove baba u Nigeriji?
    Babangida!

Kako se zove roda koja stoji na zici?
    Elektroda!

4. Doveo ciga ženu kod lekara i kaže:
    "Doktore, pomagaj, će mi mre žena, ništa ne jede, samo se vuče po kući, nema snage, il pomagaj il` da tražim drugu".
    Doktor odmeri ciganku, vidi lepa, mlada, željna a ne dobija dovoljno, pa kaže cigi da čeka ispred ordinacije a da žena uđe.
    Čekao ciga 5 minuta, 10, pola sata, pa proviri i vidi da mu je doktor zaskočio ženu, ali ćuti i čeka. Izlazi žena posle nekog vremena, vesela, živahna, preporođena. Ciga sav srećan zahvali doktoru i ode sa ženom kući.
    Posle nekoliko meseci, doktor na buvljaku sretne cigu za tezgom. Ciga, oduševljen, poče da viče: "Evo ga doktor, moj heroj, ženu mi spaso".
    Doktoru drago, pa pita:
    "Kako ti je žena?"
    "Odlično gosn doktor, ti si genije!"
    "Pa, dobro, cigo, a što si ti u crnini?"
    "Eee, doktore, umreo mi otac."
    "Pa cigo, što ga nisi kod mene doveo?"
    "Ma ne vredi doktore, jebasmo ga i brat i ja, al ne pomaže."

5. Idu dve žabe ulicom jedna kaže krek druga kaže može

6. Kaže cigo ciganki: "Ajde da ti svršim u oko!"
    Ciganka će na to: "Jesi lud? Očeš da oslepim!"
    Cigo: "I kako ne zaneme kad sam ti svršio u usta"

7. Улази Цига у италијанску радњу и продавац га поздрави: ''Бонђорно.''
    а Цига ће на то: ''Шта бре ћорно, тек сам уш'о''.

8. Dođe Mujo mercedesom u Beograd i parkira ga ispred skupstine.

Pridje mu pandur i veli:

-"Gospodine, ne možete tu parkirati. Tu su vam Dacic, Dinkic, Tadic, Toma Nikolic, Ceda ...".

Mujo veli:

- "Nema veze, imam ja alarm"

9. Došao deda u javnu kuću, i tamo ga pitaju: Šta hoćeš, deda?
    - Ja bih da jebem.
    - Ma deda, ti si svoje završio!
    - A završio sam? Gde treba da platim?

10. Зека правио журку и сад позвао све, па и стоногу. Почне журка, полако се сви окупили аи стоноге још нема, и иде тако још до касно у ноћ кад зека отвори врата и виде бесну стоногу која га прекори: Зеко јебем ли ти мајку за овај натпис ''Пре уласка обавезно се изути''.

11. Šta jede mali Ciga svako jutro za doručak?
    Nusli.

12. ude jericho na chet i napise nesto pametno..hahaha dobar vic:)

13. Dosao Deda Mraz u dom za retardiranu decu, pa kaže:
    - "Ko bude otpevao malu pesmu dobiće mali poklon, a ko veliku, veliki poklon."
    Dođe jedna mala i počne vikati:
    - "AGAGAHGA!", a Deda Mraz kaže:
    - "Ko se bude zajebavao neće dobiti ništa."

Тај је право добар. С њим увијек у тандему причам овај:

Дошао Деда Мраз у Африку, сретне малог црњу и каже:
    - ХО ХО ХО синко, шта би ти за Божић?
    (а црњо онако мршав и сав сјебан) Па ето Деда Мразе, ништа нисам појео мјесец дана...
    - ХО ХО ХО, ко не једе, нема поклона!

14. Zemunac govori sinu: E sine glup si ko ovaj sto, i kucne u sto . .A sin kaze e tata neko kuca,a tata-zemunac će: neka sine ja ću.

15. Vojna vezba Makedonske armije. Kapetan Trajce vice: "Danas ce bude vezba so maske vo gas. Kad ja kazem, stavi maskata na facata vi stavite maskata na facata, kad ja kazem, skini maskata sa facata vi skinete maskata sa facata, razumeli!?" "Stavi maskata na facata!", oni stave maskata na facata. "Skini maskata sa facata!", oni skinu maskata sa facata, a kapetan Trajce hoda i provjerava: "Stavi maskata na facata!", oni stave maskata na facata, "Skini maskata sa facata!", oni skinu maskata sa facata, a kapetan Trajce zastane kod jednog vojnika u zboru: "Vojnice skini maskata sa facata!" "Skino sam drug kapetan". "Vojnice skini maskata sa facata!!" "Ali skino sam drug kapetan". "More vojnice skini maskata sa ta glupa facata”!!! "Ali zborim vam drug kapetan sam skinuo". "Pu jebem te u facata!

16. Bog se smiluje nekom ljubavnom paru od kamena koji 100 godina samo što se ne poljube i - oživi ih i kaže im - ajd' sad radite šta hoćete.
    A oni uhvatiše goluba - pa seri na njega, malo on, pa onda malo ona i tako naizmenično ...

Neki komentar na nekom posteru. :)

17. Drži fata malog Mujicu u naručju i dotrčava do Muje vrišteći histerično:
    - Mujoooooo, mali Mujica progutao metak!!!!
    Mujo:
    - PA NE UPIRI ONDA MALOG PREMA MENI PIZDA TI MATERINA LUDA!!!

18. Ovaj je možda bio...

Kako je umrla Pepeljuga?
    - Kad je prošla ponoć tampon joj se pretvorio u bundevu.

19. Прилази Џејмсу Бонду његова ћерка и пита: ''Тата могу у биоскоп?''
    Џејмс Бонд: ''Може. Не може.''

20. Kupe Mujo i Haso avion u indiji (drveni).
    I slupaju se u prvoj njivi među krave.
    Ustaje Mujo i gleda oko sebe kad ono Haso jebe kravu sav krvav.
    Mujo: Pa šta radiš???
    Haso: JEBEM IM BOGA!!!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.