Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ti se taman ponadao, kad ono-međutim.

Stara baka sedi sama kod kuće. Odjednom neko pozvoni. Ona pridje vratima, odškrinu ih malo i upita:
    -Ko je?
    -Raznosač pica, bako! – odgovori zgodan mladić.
    -Uđi, raznesi i moju!

2. Smarale se dve bakterije u ćovekovom želucu i odjednom jedna kaže drugoj:
    - Brate, čuo sam da u rektumu ima posle mnogo dobro žurka, oš da idemo?
    - Još pitaš, evo taman vatamo govno u dva i deset i dole smo...

3. Ceca Ražnatović gleda Top Šop, da bi kupila nešto iz fotelje.

Ceca Ražnatović neće podržati SOSovu akciju: "Ne navijajte iz fotelje, dođite na stadion".

4. Ne znam da li mi je ikad nešto bilo gluplje od ovog vica.

Idu dva kikirikija ulicom i jedan od njih je slan.

5. smorena
    Ne znam da li mi je ikad nešto bilo gluplje od ovog vica.

Idu dva kikirikija ulicom i jedan od njih je slan.

Ima i ovaj potencijala: Idu dve zene ulicom, jedna upadne u sahtu, drugoj muz radi u inostranstvu.

6. Hahahaha, može da prođe.
    A ovaj (ne znam da li je bio):

-Učiteljice, učiteljice, Jovica me gađa stolicom!
    -Pa, gađaj i ti njega.
    -Ne mogu, moja je retka.

7. Evo ga jedan debilni bez smisla.
    Stajao magarac u kukuruznom polju a ugrejalo jako sunce. Kukuruz je bio kokicar, a magarac mislio da pada sneg i zaledio se.

8. Zeka se naduvao i ušao u reku i pliva i pliva i pliva.. tako par sati.
    Počele životinje polako da se skupljaju i gledaju ga dokle će više da pliva.. prodje par sati i lija se smorila, pridje bliže i pita: Dobro zeko, izadji više iz vode!
    A zeka će: Odjebite vi.. ..kopnene životinje!

9. Stajao magarac u kukuruznom polju a ugrejalo jako sunce. Kukuruz je bio kokicar, a magarac mislio da pada sneg i zaledio se.

Taj sam čula ranije i tooooooliko mi je bio smešan, da nisam mogla da dišem! Apsolutna pobeda, nema ništa gluplje od tog.

Meni je ovaj bio dobar, ima smisla, al' valjda će mi oprostiti. :)

Menjam šlogiranog dedu za neku drugu vrstu nekretnine.

10. Hehehe...Znam taj zoom, dobar je.

11. Otišao vuk na Tibet da otkrije vrhovnu mudrost. I ide on tako ide, danima, mesecima, prođe i godina i stigne do vrha. A na vrhu piše: ''Ne radimo nedeljom, subotom možda, a ti dođi u petak pre ponedeljka''.

12. Такмичиле све две ајкуле која ће прије да одгризе ноге возачу аутобуса. Залете се оне, и ова једна успије прије друге. И сад, ова што је била спорија пита ову бржу како је то успјела, а ова ће: Ееееееее.....

13. HAHAHAHAHAH

Kako su mi smešni ti glupi vicevi! :)

14. Objašnjava student koleginici kako planira da položi ispit:
    Juče ću da radim pet dana po četrdesetosam sati ceo dan.

15. pitaju mali cigančići na semaforu lika koji je u kolima dal ima da im da nešto sitno, ovaj zatvori skroz prozor i klima glavom pokazujući im da nema ništa da im da.

16. Ahahahahahahhahahahahahaahahhahaah!!! Koja glupost, ne modu da dišem... Hahahaha!

Idu dve muve ulicom i onda jedna odluči da poleti.

17. lupi neki boxer šamarčinu nekom klincu, i klinac ode kod ćaleta da se žali i kaže mu da ga je udario Uroš bokser, a kaže mu ćale ''žene su ravnopravne sa muškarcima, nek ide onda mama da te brani''

18. Dobar ti je i taj, ali onaj prošli... Lolo samo tako!

Ne znam sad nijedan glupi, se neki koji imaju smisla... :/

19. Evo jedan crni.
    Sta je bar kod?
    Grupna fotografija u Etiopiji.

20. Ide pile ulicom i naiđe na žvaku i počne da se krsti. Naiđe pop i pita ga: "Šta se krstiš?" i pile umre.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.