Еј, прегледао сам постере од Зазленог. Неких 90% ми је већ било оцењено, и то плусирано. Нема тако упадљиво име, па га нисам запамтио, а и не пише дефиниције. :)
Кака је већ ова тема отворена, нека отварач теме метне ове људе у први пост по броју помињања и нек им линкује постере из профила. Мислим да би било продуктивније и људи би могли лакше да обрате пажњу на њих.
Кака је већ ова тема отворена, нека отварач теме метне ове људе у први пост по броју помињања и нек им линкује постере из профила. Мислим да би било продуктивније и људи би могли лакше да обрате пажњу на њих.
Аха, добар предлог, само кад ја не би био отварач теме :)
Posto se prica vrti oko istih ljudi, da vam predstavim manje poznatu ekipicu mnogo dobrih posterdzija. Naravno, imaju kikseva, al' probere se tu kvalitetne pizdarije. Dakle: AlekRe, sinn i funkydejan.
Ako se jos koga sjetim, cu gi metnem.
Peki, imao si najbolji poster u posteru. A i SMarko. Ta 2 treba da stoje za primer! Samo zbog toga ste mi vas dvojica omiljene posterdžije.
Еј, прегледао сам постере од Зазленог. Неких 90% ми је већ било оцењено, и то плусирано. Нема тако упадљиво име, па га нисам запамтио, а и не пише дефиниције. :)
Пеки се шлихта Пекију. Брука!
па сти ћорав, јел реко ја кад га поменух, да човек не пише дефиниције :)
Па знам, али ја по дефиницијама памтим ауторе. :)
И таман овде да питам ФацуФацуу: Где ти је бре онај постер са кером који седи за неки топ? Знам да има до јаја коментар.
E, isto je super onaj lik... Ali zaboravio sam koji mu je nick, onaj poster sa detetom sa Štark slatkišima... Ima lik mnogo dobre postere. :)
EDIT: Našao sam. Kredenac. A dodao bih još i ejpril_o_nil.
Пеки, коментар је нешто као "ШКК? Летеће мачке?".
Тај брате!
Нема га :)
Гручо. И као аутор.
Зашто?
прегледо, одлично, препоручујем...
Аха, добар предлог, само кад ја не би био отварач теме :)
Ма нек се снађу сами...
П.С. Мада, све је могуће...
Jedan dan prorjedjivao postere, pa sam i njega stavio za brisanje. Jebem li ga zasto, ne sjecam se. Nesto mi se dig'o kurac :)
лорд сарма, мусаши, фацафаца... може и келт...
ФОЧО јебо вас коњ, ФОЧО, бре!
http://vukajlija.com/recnik/autori/20247/posters?order=time&strana=1
Fočimir nego šta lololo
http://vukajlija.com/zabava/posteri/24898
Posto se prica vrti oko istih ljudi, da vam predstavim manje poznatu ekipicu mnogo dobrih posterdzija. Naravno, imaju kikseva, al' probere se tu kvalitetne pizdarije. Dakle: AlekRe, sinn i funkydejan.
Ako se jos koga sjetim, cu gi metnem.