Kako biste želeli da umrete?

1. Pričo mi jedan čoek da je gotivno umrijeti od smrza.

2. Ne mora brzo, samo da se mislim jedno desetak minuta kako sam jebeno kul i koliko je ona jebeno lepa. Pa onda dumrem. Od sreće. Metka ili nečeg trećeg, jebe mi se.

3. Да седим на неком пустом острву, пијем пивчугу, по могућству јагодинско, а Слађа Томашевић ми блајва куру, док ми се негде из далека приближава астероидчина.

4. Reme, je l' to Karleusa?

5. Кад смо већ код астероида и небеских тела, ја би хтео да скончам након судара Земље са неком звездом луталицом. Гледао неки документарац о томе скоро и скроз ми готивно звучи. Инстант масовна кремација.

6. Ako bih baš morao da želim, ušao bih u neki klub, po jednu kašikaru u svaku ruku, izvukao osigurače, i na prvu pjesmu koja me pogodi raširio ruke kao fazon iz breninih filmova i otvorio dlanove.

7. Od prirodne smrti, da zaspim i da se ne probudim, ili da me brzo klepi neka srčka. Sve u svemu, da se ne oteže.
    Od nasilne smrti, da poginem za neko više dobro, npr. da zaštitim nekog koga volim ili za neki viši princip.

8. 'vako k'o što je Luks opis'o.

9. ili da me ubiju na premijeri betmena

10. Ja bih voleo da umrem kao starac sa sedom kosom i vestackim zubima. Jedne veceri da se uredim pozdravim ukucane i legnem sa debilnim kezom i umrem u snu. Ujutru da me nadju ukocenog sa debilnim kezom da se smeju ljudi a ne da placu LOL
    a svakako nebih voleo da umrem u bolnici sa cevkama,iglama,savovima aparatima i kurcima i palcima nego kuci u krevetu ili u basti na ljuljaski...

11. Warner von Latinsche sto da skaces??? Spushti se sa lanac kao TREMINATOR!!!! Ko jebac a ne da skaces ko devojke kad igraju skolice...
    http://www.youtube.com/watch?v=tkdkAe0GgbA&feature=related

12. voleo bih da me pogodi klingonski disruptor dok testiram prvi zemaljski brod sa vorp pogonom negde u orbiti Jupitera...