Voleo bih da me ujede zmija krait. Da imam nekih par sati da umreme, a da pritom budem potpuno svestan cele situacije. Onda bih video svet drugim ocima, a ujedno bih video i kako ce ljudi da reaguju kad saznaju da cu da riknem.
Voleo bih da umrem u snu ali tek pošto budem siguran da sam se posrao na svaki mogući način na sve te silne elemente popularne kulture i popularnog lajfstajla.
da se muče? moji će da pevaju...
Ja bi voleo da umrem čist od svih dugova ali to ume da bude malo zajebano.
ma kutara je to, organizacija, nije ni jeftino...
moj komšija se tim bavi. obeć'o mi sve popuste, plus će on lično da me vozi kod moje majke ako me ispale deca...
Voleo bih da me ujede zmija krait. Da imam nekih par sati da umreme, a da pritom budem potpuno svestan cele situacije. Onda bih video svet drugim ocima, a ujedno bih video i kako ce ljudi da reaguju kad saznaju da cu da riknem.
Dok spavam...i da ne budem matora kad umrem.
Da bog da umro na njoj lolololo
Dok spavam...i da ne budem matora kad umrem.
Чим прочиташ ово нагутај се таблета за смирење. Пожури, сваком секундом си старија.
Voleo bih da umrem u snu ali tek pošto budem siguran da sam se posrao na svaki mogući način na sve te silne elemente popularne kulture i popularnog lajfstajla.
Ne koristim nikakve tablete svesna sam svega i da starim i to je prirodno a sve sto je prirodno ne treba sprecavati.
Ne koristim nikakve tablete svesna sam svega i da starim i to je prirodno a sve sto je prirodno ne treba sprecavati.
Знам једну што је радила природне ствари а није користила таблете, јуче је сретох пошла да подигне дечији додатак.
Нема везе како, само да буде брзо, да се не сморим док не умрем.
Ajme nisam na to mislila...ali da u pravu si.
u nekoj bitci.......
U bici na Marici nekoj...
Не мора природном смрћу, то смара, нек буде нешто зајебано и брзо..
Od srčanog udara dok me zadovoljava desetak zgodnih devojaka.
Od izliva mokrace u levu pretkomoru.
Објешен.
ovako