- P
Dragi Vukajlijaši, evo jedne dobre i možda najnolajferskije ideje u istoriji čovečanstva! Svi se žalite kako nam je televizija dno, kako nema kvalitetnog programa i tako dalje. Rešenje je sledeće: da mi stvorimo ovde našu televiziju! U ovoj temi! Verovali ili ne!
Ja sam glavni i odgovorni urednik ove televizije, a vi izmišljajte intervjue sa bitnijim Vukajlijašima, filmove i serije odgovarajuće vrste, isto sa izmišljenim razgovorima Vukajlijaša i tako dalje. Evo nekih predloga:
1) Izmišljena smešna priča nekog moderatora kako je postao moderator
2) Dokumentarac: Ko je kaizen? (ili Ko je Mogša?)
3) Mylycina emisija kako nekome radi horoskop
4) Pitajte me bilo šta (može bilo ko da vodi)
i još milion drugih ideja.Ajde, da vidim vašu kreativnost na delu. Da li ćemo dostići rekordnu gledanost?
Unapred kažem, ko razume, shvatiće! :)
- pbanovan
ja bih sa marom munjom snimao anoreksicne reklame xaaxaxa
- P
E, daaaa, reklame! Tu naročito treba da budete kreativni!
- pbanovan
nas dvoje imamo sve potrebne pred is pozicije bar ja u glavi )
- P
Energija, you're hired!
- k
Ja cu da budem luna lu i bavim se svim tim modernim temama, na primer, snimacu moderatore u izlasku i praviti reportaze.
- P
Nisam siguran da ćeš nešto saznati. http://ceca-online.com/forum/images/smilies/icon/confused.gif
- Пд
Могу ја да будем уредник спортског програма?
- P
Može, Peki, uvek. :) A uvek kad je praznina u programu uvek ide neki turbo folk spot direktno saS mog YT kanala. :)
- k
Blek i Mrmun bice zaduzeni za program 18+, posle ponoci. Vec zamisljam.
- P
Katija, to je valjda za Kiku, Lakija i ostale. :)
- Pdusan1001
Žika obretković da vodi vukajlijašku žikinu šarenicu
Može samo kao parodija na istu. Tu nema da omane :)
- k
Pekky, Laki i ekipa mogu da snime neki dokumentarac na tu temu, neki, da tako kazem, kucni video :)
Ali Bleki i Mrmun posle 12 direktno iz studija da nam se jave. Svaki ce imati svoju hot liniju i za samo 14 RSD/min, mozete da dozivite multisvrsing. Naravno to je za zenski deo Vukine populacije. - PPekky, Laki i ekipa mogu da snime neki dokumentarac na tu temu, neki, da tako kazem, kucni video :)
Što ja kad apstiniram? :)
Ali Bleki i Mrmun posle 12 direktno iz studija da nam se jave. Svaki ce imati svoju hot liniju i za samo 14 RSD/min, mozete da dozivite multisvrsing. Naravno to je za zenski deo Vukine populacije.Uuuuu, svidža mi se. A ko bi radio za muški deo?