Imena za vašu decu

1. Вређаш моју странку а ?

Ово можемо да решимо на други начин..

Партија ''Не љути се чоче '' ?

2. Син ће да се зове Џон, а ћерка Анастазија! Али баш са З! Зато што планирам да појебем американку и да је оплодим! Два пута!

3. A možda da sina nazovem Arči? Reci, Arči Trpković. :)

4. Брате као да си арчио и трпао, а само, ето тако, коинциденција, невероватно! Може Гамби може!

5. Ćerka Malina, sin Filip :)

6. Не размишљам баш нешто о овоме али знам да им сигурно нећу дати нека урбана, типа Кјара и сл.

7. Вукадин, син.

8. Ćerke Hrana i Ugojka.
    Lepe pa debele.

9. Kosta i Gvozden, cerke ne znam nek zena odluci Jelena je lepo ime, samo previse koristeno

10. Jevrejska imena su najljepša tipa David, Eva,Tamara, Sara...

11. I moje ime je hebrejsko. I mislim da je najljepše na svijetu.

12. Pa imaš na predhodnoj strani :D

Pih, al' pratiš temu, jebalo ježa!

13. Tek sad vidio temu...
    Ime ti znači "sin juga"...

14. Nije baš tačno, al' duga je priča :D

Ostavićemo rabinima da se raspravljaju oko mog imena :)

15. Ana.
    Da sam rodila ćerku, valjda bi se tako zvala.
    Inače, moja deca nemaju imena kakava sam nekad zamišljala.

16. majav - divno ime Ana :D

ja planiram ovako: Ilija i Ljubica

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.