Imena za vašu decu

1. Željomir i Dragovanka.

То, Спасоје, домаћине!

2. Испијање росе је лизање пичке кад се мало боље размисли

Šta tu ima da se razmisli? Bez razmišljanja!

3. Ето, Тулум дечко зна, искуство чини своје. :)

4. Pa jos gore u tom slucaju. Ne znam Mrmune, moja cerka se nece zvati Malina. A zna se ko je gazda ;)

5. GM
    То, Спасоје, домаћине!

'De si bre Radoljube? :)

6. 'De si bre Radoljube? :)

Једем чварци и чистим опанци. Сеоска идила. бре :)

7. Ne znam Mrmune, moja cerka se nece zvati Malina. A zna se ko je gazda ;)

Očigledno da nisi shvatila ko je gazda... Mora močuga ponovo da radi, vidim ja :))))

8. Џими

Боље онда јабука.
    Или банана?

Ahahahahahahahahaha, ne, Banana može da se zove kći mare munje, da se tako duhovito izrazim :))))

9. de budite iskreni imal jačeg imena od Ognjen :D

10. Klinja po mom prvom WoW liku. A cerka Rovin. Zasto Rovin? Pa gotivno mi ime. Al' to ti je ako se ikada ozenim, a to je daleeeeeeekoooooo... :)

11. Tikvan može da se zove Mrmunov sin, da se tako duhovito izrazim :)))

12. Хахахахаха, империја узвраћа ударац :)))

13. mara munja
    Tikvan može da se zove Mrmunov sin, da se tako duhovito izrazim :)))

Капа доле!

14. Tikvan može da se zove Mrmunov sin, da se tako duhovito izrazim :)))

Mrmune, sta sam ti rekla? :)

15. Milisav definitivno ako bude mužjak (ili Džastin) a ako bude ženka neka bude Milisava ili Dženana

16. definitivno cu nazvati zensko mashinkom a musko gojkom :D

17. Ako bude žensko-Boranija, a ako muško-Vakumir...

18. Ja bih detetu dao po uzoru na neke političare kul srpsko ime (Mihajlo, Zora, Zvonko), zajedno sa još jednim uber urbanim imenom (Lajf, Fejt, Lajt, Destini, Gej) koje bi odrazile moja liberalna politička shvatanja i proevropske vrednosti, a onda bi se sve pičke naložile na mene i mogao bih da ih jebem kurcem u pičku u džipu koji pozajmljujem povremeno od komšije. Džip, ne kurac.

19. ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА...

МЕНЕ И БОЈАНБОЈА У ВЛАДУ!

Хмм, имена би могла да буду нешто као: Бица, Ђељана, Џафке.

20. Ali ako oćeš u Evropu (prvenstveno u Amsterdam) moraš da dodaš i Hors kao drugo ime, na primer.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.