Imena za vašu decu

1. Ko zna... Pre sam zelela obicna tipa Nemanja, Stefan, Nikola, Marina.. Ali sad nemam pojma, ne znam gde cu zavrsiti i sa kim.

2. Zenska imena: Janika i Saša, a muska mi sva nesto bezveze... :/

3. Imam sina Marka. Ako bi imala još djece htjela bih curicu Evu.

4. htjela bih curicu Evu.

Nije problem.Ima nas raspoloženih.

5. Nije problem.Ima nas raspoloženih.

Uopće ne sumnjam :)

6. Meni treba nešto internacionalno jer je takav i brak. Ne može imena Nemanjića, žena neće ništa što miriše na Rusiju, a ja neću onošto liči na kurvanjska imena poput Izabela itd. Imate neka internacionalna imena u rukavu koja ni u Srbiji ne bi zvučala vanzemaljski?

7. Imam neke klince u komšiluku, zovu se Maksim i Konstantin. Zvuči onako majesty, a opet zajebano kad roditelji dreknu njihova imena. :)

8. Moj mali burazer ima drugara u obdaništu, i zove se Makarije. :)

9. Au Ox koji si papučić...
    Aleks brate pa ga moš u Srbiji predstavljati ko Aleksa.

10. Aurora i Javio, ili Auror i Javina će mi se zvati klinci lolo

11. Oxe, ženska ili muška? Ženska npr Sara, Tea, Ivana, Andrea, Natalija...

12. ox bas ga drvi gospodja, vidi aleksandar i aleksandra to je u filmovima zastupljeno pa mozda padne :)

13. Ox

Meni treba nešto internacionalno jer je takav i brak. Ne može imena Nemanjića, žena neće ništa što miriše na Rusiju, a ja neću onošto liči na kurvanjska imena poput Izabela itd. Imate neka internacionalna imena u rukavu koja ni u Srbiji ne bi zvučala vanzemaljski?

Hm, jesi razmišljao da se zove Isidor ili recimo Jasmin (Džasmina)?

14. Ne znam, Črčo, videću u novembru kad izađe lolo. Pa ja sam rekao da se ne zovu kao kurve! :) Tea je izlizano, Andrea ne može zbog neke koleginice, Natalija isto. Ovo sa Konstantinom nije loše, a Maksim lupa po diviziji :)

Aurora, ja sam moderni muškarac! :)

15. Marija ti je baš internacionalno ime. I ovo što reče Aurora, Aleks/a. Mada ja lično predlažem Sisoje ili Jevrem, to su domaćinska imena.

16. to... sveti sisoje je zastitnik dece

17. Mario ti je brate internacionala, može i Boban. Od ženskije neka bude Milana ili Svrakojebka lolololo

18. Haha. Ja navlačim na Katja ili Mirja, za curicu. Hteo sam i Arja, ali izvalila žena da je to iz Pesama leda i vatre :) a ako bude muško nemam pojma.

19. a navlačim na Katja

i ja bi al me sramota dobra bre devojka

20. Ako je žansko neka bude Barbarella a ako je muško neka bude M@jonezZz

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.