Ma nije Nemica, još je gore - Rvatica! da ne poveruješ... Ali potencijalno ćemo živeti u Nemačkoj pa i o tome treba voditi računa. Haha, Džonovan je do jaja!
Mislim da je suština kod davanja imena deci da im daš takva imena a da ih niko drugi koga znaš već ne nosi, ili bar da nije debil. Jednostavno, bar u startu da to ime ne bude asocijacija na nekog mormona.
Mislim da je suština kod davanja imena deci da im daš takva imena a da ih niko drugi koga znaš već ne nosi, ili bar da nije debil. Jednostavno, bar u startu da to ime ne bude asocijacija na nekog mormona.
To je preduslov.
Ja glasam za Arju (bolje nego Sansa ;) ). Š'a kažeš na Melisandra, pa je zovu Sandra ? xD
Da si mi ti žena sigurno bi nam kum bio Džordž Martin lololo
Pa ako nećeš da u Srbiji zvuči vanzemaljski bolje odma zaboravi na Katju, Mirju i Arju. :)
Pa zar nije rekao čovek da neće takva! A vi kao crkveni kalendar da ste otvorili. :)
Dakle, Lena, Nina, i Bogoljub, a može i Teofil.
ovo kao iz gospododara :)
Lena se uzima u razmatranje! Teofil ne može jer je Pančić debeo.
Caro, jedva čekam da vidim kako će tvoja deca da se zovu...
marcipan "teofil" mora da se salis
A može Teofil, taj nije Srbin tako da...Nemica, kažeš?
au marci kakav uzžas od nejmova :)
Mia, Elen, Emilija je kul a nije kurveštijsko, ok je Mormonka i Miladija!
Ako je pak dječko: Mark, Milokliz i recimo hm, recimo... DZONOVAN
Pa umesto Bogoljub. :) Vidiš, ova muška su teža... Janko! A tamo Jan. :)
E, ovaj Pančić me podseti na Teodor. To nije toliko loše, a može da prođe i ovde i preko grane. Emilija je isto kul.
MILOKLIZ! :))
idi bre caro boli me stomak od smeha
Ma Kristina b'e, i to dzunior :P
Ma nije Nemica, još je gore - Rvatica! da ne poveruješ... Ali potencijalno ćemo živeti u Nemačkoj pa i o tome treba voditi računa. Haha, Džonovan je do jaja!
IStina, moraš da vodiš računa, nikada se na zna da li će da igra za našu ili rvacku reprezentaciju. Ipak je suština da tu ćale makne lovu!
Ja glasam za Arju (bolje nego Sansa ;) ). Š'a kažeš na Melisandra, pa je zovu Sandra ? xD
Duboko si me razočarala Bahro..............
i po babi i po stricevima
Jeste, i nemoj neka uniseks Vanja, Luka...to je tako gej...
?
To je preduslov.
Da si mi ti žena sigurno bi nam kum bio Džordž Martin lololo
Nemoj Vanja, ja se zovem Vanja a totalno bi bilo retardno da ti sina ili ćerku počnu zvati Cara™ lolololololo