A tebi ime Vanja? ajooooooj kako slatko, imala sam jednog i ja uniseks ime, Saša se zvao, lep, pametan, zgodan, duhovit al bio šupak jebi ga, morala sam ga ostaviti, eto kad god čujem Saša ja se njega setim...
A tebi ime Vanja? ajooooooj kako slatko, imala sam jednog i ja uniseks ime, Saša se zvao, lep, pametan, zgodan, duhovit al bio šupak jebi ga, morala sam ga ostaviti, eto kad god čujem Saša ja se njega setim...
Đurašin ne može, sad sam pitao ženu. A ni Džonovan, jebiga Caro... Lena se dobrokotira, ali muško nikako. Ona oće da mi se sin zove Adrijen ili Adrijan, meni to nekako rumunsko-pederski...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Moj sin (ako ga budem sklepao) sigurno nece dobiti ime STEFAN, to tvrdim.
ili neki night elf
Pajko, šta pričaš bre ti?
haha, koji si ti Cara!
A može Kosta lolo? :)
a opet uvek možeš da se vratiš na Velizara, Mićuna, Stoleta
ili Milicu, Amelu, Milijanu ili Bedeviju lolo
DA MU JEBEM MATER NECE NI KOSTA!
Kosta je ok, u kvartu bi bio Kole kada duvaju plijus, a i fino je to ime. Ono zvuči kul kad bi te redimo najavljivali onoj kurvi kraljici engleske!
Đurašin is cool
Eo opet se probudila zver lololo
Da meni je ima Vanja i ja jebem zamisli!
Đurašin ne može, sad sam pitao ženu. A ni Džonovan, jebiga Caro... Lena se dobrokotira, ali muško nikako. Ona oće da mi se sin zove Adrijen ili Adrijan, meni to nekako rumunsko-pederski...
Pa daj mu ime Trojan.
e a što je Luka uniseks? meni to najmoćnije muško ime...
tebraks, najbolje da ti njega nazoveš Jovica ili Branislav, tu imaš x kombinacija sa nadimcima...
Brate buri imam neke prijatelje, dali detetu ime Luka, sin a onda se to svidelo njihovim kumovima pa oni dali ime ćerki Luka i da vidiš ludila...
e to prvi put čujem... žensko, a luka... budibogsnami...
eh eto pa ti gledaj štaš s njiom
moja se ćera zove Ema, a njen izbor za bebu su Sava za batu ili Sara za seku...
Filip i David, imam neki trip da cu radjam sinove :)
MARIJUANA
ja i ortak smo se dogovorili da cemo dati ime takvo svojim cerkama ako ih obojica budemo imali
Za sinove Feanor ili Fingolfin, ali bojim se da padne kletva Noldora na njih xD
ćera Ema
sin Sava!