Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Оксе, нека се зове Катја :)))
sin ce se zvati Boban,a cerka Marijuana
Migza,nikako nemoj ta imena da im das,ja da se tako zovem,odavno bi ubio svoje roditelje
Ukradeno s Politike:
"Gricko, Gringo, Orion, Istinoljub, Lenjin, Jelenče, Malibor, Jesenjin, Vitaminac... nisu imena iz bajki, nego dečaka koji su prošle godine rođeni u prestonici.Među „princezama” posebno su se istakle Bogorodica, Čajka, Odiseja, Paloma, Neboderka, Utijeha, Pepeljuga, Bubica, Curica, Detelinka, Hera..."
http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Gricko-i-Curica-unikatni-mali-Beogradjani.lt.html
ćale mi se zove boban,a ja dobih ime po prababi.bre.
Ollanik
Ma zajebavam se, gde bre dete da unakazim za ceo zivot.
Buxno, ne mogu da skontam da li me "ono" ili su ti lepa imena? :)
Buxno, ne mogu da skontam da li me "ono" ili su ti lepa imena? :)
pa lepa imena, što da ne?
meni sin sergej,dušan,lav,ćera darja,višnja...jedno vreme beše i ema.da,anastasija,tako je trebalo da se zovem.
Meni se generalno svidjaju stara imena. Uros, Dimitrije, Gavrilo, Vuk, Bogdan...itd. Za devojcice je vec malo komplikovano, posto stara imena nekako imaju grub prizvuk tipa Stamena, Smilja, Gordana.
prvo je birala žena, drugo bira ćera - meni svejedno kako se zovu, srce mi puno samo što ih gledam :)
Ja sam trebala da se zovem Ljubinka, i žao mi je što nisam. Može Ljubinka.
A Džonovan, svakako, ako bude upišanko. :)
Ja imam tri sina: Andrej, Luka i Himel Konstantin. Imam i dve ćerke: Ana i Lena. Nadam se da će ih biti još.
Migza, imaš Stanislavu, Danicu, Jovanku, Anicu, Milicu...
Tarzan i Džena!
ne blasfemiši!da nagrdiš decu!lololo
bruce
Ima, nije da nema. Ali ipak je fond starih imena za devojcice ogranicen u odnosu na muska imena. Milica mi je lepo, tako sam ja trebao da se zovem da nije bilo visuljka medj' nogama :D
Alan i Robert za muške
Analiza i Filimona za ženske lololO!
Ćerka mi Isidora, ja birao ...lololololo
ma,haj sad anomalija,lololo