Imena za vašu decu

1. Džef, svaka čast! Petoro, eeejjj! Bravo, bravo. Mene privlače ta ruska imena, recimo Lav, ali ženi to smešno. Smešno joj i Vuk, kaže neće životinjsko carstvo. Onda otpade i žensko ime Srna. Stvarno su čudni ti Hrvati. Teško navlačenje kada nije patrijarhat... jebem ti demokratiju :)

2. Ako bude žemsko, biće Javorka ili Spomenka.

3. Haha, lako je vama da se sprdate ovde. Javorka nam je kuma, a Spomenka mi je malo staromodno.

4. najbolje muško da se zove Vukajlija - i staromodno i moderno :)

5. Dvoumim se između Vukajlija i Kajzen, ali šlihtara u meni vuče ka ovom drugom... :)

6. A Edi?
    To je baš kul.

Za žensko može Zmia.

7. Edi ili Eddie? To je nedoumica... :)

8. Ma isto mu dođe.
    U Srbiji Edi, u Nemačkoj Eddie. :)

Može i Adolf ako je muško.

9. Joj koja bi to provokacija bila. Još nalepim sinu brčić kad ga vodim u vrtić, lolo.

10. Ahahah.
    Predloži ženi. Da vi'mo šta će da kaže. :)

11. moja komšinica iz djetinjstva se zvala Ivica.........jadna je čak skoro na golom otoku završila jer se nije javila u vojsku!!! (to onda dok se Regija drugačije zvala) :)))

12. Može i Adolf ako je muško.

Kao Adolf Dado Topić :)

13. moja komšinica iz djetinjstva se zvala Ivica.........jadna je čak skoro na golom otoku završila jer se nije javila u vojsku!!! (to onda dok se Regija drugačije zvala) :)))

hahahahahaha
    brate Oks daj mu ime Oks a žensko Oksana, eto.
    Ja sam imala druga u vrtiću i bili smo nerazdvojni, zvao se, valjda se i sad zove, Osman.
    I onda sam ja došla kući i mami izjavila kako ja jednog dana kad budem imala sina zvaće se Osman. I danas me znaju zajebavati za to.
    I brate mojne da ti mi ureknemo šta ovde, lepo ti to smišljaj nasamo sa frau.

14. Sta ja znam, meni Osman cak i ne zvuci lose. Samo ne verujem da bi i ostali bili odusevljeni.

15. E,da sam imala ćerku,zvala bi se Nera!(To je bio predlog mog muža,a meni se dizala kosa na glavi,pa sam molila Boga samo da bude sin!)
    Inače,meni je žensko ime Vasilisa predivno.Imam malu komšinicu Vasilisu-ne znam da li je slađa ona ili ime :)

16. Kod mene je malo zajebano, smenjuju se samo 4 imena kod muških - Volfgang, Sebastijan, Martin i Robert, zato što smo Švabovi. Ja sam Robert, ćale Martin i tako dalje. Sad bih ja po nekoj ''njihovoj logici'' trebao sina da nazovem Volfgang. E pa kurac!!! Zvaće se Igor i biće Igor Špiler (koliko god to ne ide zajedno)!!!!

A ćerka najverovatnije Katarina. :)

17. Inače,meni je žensko ime Vasilisa predivno.Imam malu komšinicu Vasilisu-ne znam da li je slađa ona ili ime :)

Колико је добро кад ти име значи "царица"...

18. Fak špileru, kod mene se menjaju Ludvig i Varner, pogodi koje je meni zapalo.
    Moj sin će se zvati Oksidžen.

19. Al' nas udesiše! Aj ovo moje ime još i nekako, ali tvoje i ova ostala 'bem ga. A odakle si?

20. spiler nije to ništa kod mene turkska imena od čukun đeda, ja se nisam trebao zvati Marko već KučukAlija. Sva sreća pa izbi ova buna protiv dahija.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.