Interesantne vesti

1. Savezni sekretavijat za infovmisanje. Slobina propaganda, ironija, cinizam, šta li....

2. Bome se odomaćilo.

3. kako se istorija ponavlja i kako se danas mediji koriste u propagandne svrhe da biju prosecnog coveka direkt gde treba, kao crkva u predindustrijskom dobu, to je neverovatno.

4. U Indiji postavljaju kamene kugle u visini vagona da bi sprecili prevoz putnika na krovovima.

5. http://www.alo.rs/vesti/45530/Docekao_2012_sa_1380_cica
    Очекујем пад цена станова у Љубином комшилуку.

6. ne vidim u tome nesto lose. kod nas u skoli se ucio madjarski do 3 generacije pre mene. moj burazer ga je imao redovno celo skolovanje. cini mi se da su madjari dok sam ja isao u osnovnu, za obavezno imali srpski i dalje.
    Meni je cak i dan danas krivo sto me kao malog nije cuvala baba madjarica (kao vecinu drugara) i da sam naucio jos jedan jezik za dzabe.

7. Ma daj, molim te. Mađarima lijeno da nauče srpski kako treba, u zemlji Srbiji, i hoće da Srbi uče mađarski. Ako su manjina, nek uče svoj jezik po izboru, hoćeš nećeš, a srpski se mora znati. Šta će koji kurac u državi čiji jezik ne zna da priča, a rođen tu i živi čitav život?

8. jeste, to reci svim meksama po americi.. Ko ih jebe, ne moraju znati, njima vise steti. isto tako su u boljoj poziciji za zaposlenje na severu su srbi i madjari koji znaju oba jezika nego i srbi i madjari koji znaju jedan...nemoj gledati njih, gledaj sebe.

9. Čakaj, da uče mađarski uporedo sa engleskim ili da uče samo mađarski?

10. ja sam imao želju da naučim mađarski, ali koga god pitam da mi pomogne samo kaže bozmeg...

11. Čakaj, da uče mađarski uporedo sa engleskim ili da uče samo mađarski?

kombinovano.

12. Pa onda mi je okej. Ipak su 35% Subotičana mađari.
    I ja sam odrastao na granici sa Bosnom, pa sam morao da učim bosanski, još kao mali. Šta'š, mora se.

13. Stefane, ne postoji bosanski jezik.

14. Оће да учење мађарског буде обавезно. Да се не би споразумевали на енглеском...
    Елем, једини већи лол од ове вести је овај коментар:

Naveo bih situaciju koja mi se desila pre 11 god. u Horgosu.Elem,2001 god.bio sam u Horgosu vozeci prijatelja iz Beca na kulturno umetnicki dogadjaj. Deca od nekih 10-12 god su se vracala iz skole,a mi smo hteli da napravimo zajednicku sliku.Nudeci deci da nas slikaju,ni jedno dete koje je tada proslo nije govorilo srpskim jezikom,tako da smo se tesko mogli sporazumeti.Ali,iznenadjenje koje smo doziveli dogodilo se u prodavnici prilikom kupovine cigareta.Cetiri radnice koliko ih je bilo u prodavnici,nisu uspele da nas razumeju da zelimo da kupimo 3 razlicite vrste cigareta.Izvinjavaju se jer nas ne razumeju posto ne vladaju srpskim jezikom.Ali pozivaju kolegu koji govori,a mi malo da sacekamo.Tom prilikom prilazi nam radnik koji je bio mladjih godina i na cistom srpskom jeziku pita mog saputnika mladjih godina: "Sta vam je potrebno,Brate"!Iznenadjenje je bilo jer je osoba koja govori srpskim jezikom bila CRNAC.

15. Jao, kakvo jedenje govana, auuuu...

Mogao si naučiti engleski jezik a nisi mogao naučiti ni srpski ni mađarski? Jebote!

Tačno ovaj Balkan treba istrijebiti od života, iz dana u dan smo sve veća govna.

16. Колико ме глава заболела од читања изјава ове Љубице Киселички... Свакаквих безмозговића има међу нашим владарима, али ова је управо ушла у топ 5.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.