Led Zeppelin

  1. http://www.youtube.com/watch?v=91wSTYsijpE

    Концерт у Одва арени... Но Квотер ојебала !!!

  2. Postoji ugovor izmedju stonsa i Pejdža gde se navodi da ovaj nikada neće objaviti šta je sve za njih odsvirao. Previše uticajnih ljudi tvrdi da je Pejdž bukvalno sedeo u studiju po ceo dan (kao klinac), sačekivao bendove i pitao - momci, šta treba da vam se odsvira?

  3. PEJDŽ JEBE I CEPELINI JEBU I ONI SU MI OMILJENI BEND I ŠTO REČE REME, ŠTETA BI BILA DA NISU KRALI.

  4. čisto sumnjam da je to istina, u to vreme dok je pejdž bio sešn svirač, stonsi su imali dvojicu odličnih gitarista. ali jeste pejdž pre cepelina svirao mnogim poznatim facama.

  5. Ma stonsi ni kurca ne vrede bez Džegera i idiotskog ponašanja. Gitara im je uglavnom tralala. Ne diže mi se na cepelin, volim desetak pesama i to je to.

  6. od 63/4 do 68 pejdz je snimio kamaru stvari za razne grupe i pevace, tako se tad probijalo kao muzicar, isto je radio i Duane Allman iz ABB... Za stonse je, prica se odradio par stvari sa Kitom i Brajanom .... Sto neko rece isto kao Klepton nadogradio je bluz standarde i za razliku od Hendrixa nije silovao toliko pedalu po svaku cenu... Posle Krima vrv najbolja 4 muzicara ikad u jednoj grupi.... Postujem doslednost posle Bonzove smrti... Jedino je Bonzo Jr. mogao da svira sa njima sto je i uradio na O2 koncertu....

  7. Pa nemam pojma. Slabiji su mi i od dorsa i od flojda, naročito tekstualno. Ovamo su mi daleko bolji Morison i Manzarek od Pejdža i Planta, ovamo više volim Votersove solaže. Ali imaju neki šmek jebeš ga.

  8. i nije baš tralala gitara kod rolingstonsa, to što kit ričards nikad nije kuvao solaže kao blekmur ili pejdž ništa ne znači, imao je čovek prezajeban i prepoznatljiv ton, a s obzirom na to kad je svirao, jedan je od likova koji su postavili osnov za rok i hard rok.

    što se tiče tekstova cepelina, teško da su slabiji od flojda i dorsa (pogotovo ovih drugih). prvih par albuma su bili bluzerski, a tu se i nisu nešto cimali za tekstove (slično i kod dorsa), al već posle 4. albuma imaju ozbiljniju liriku, u pesmama tipa no quarter, the rain song, kashmir, achilles last stand, ten years gone i sl. to je više do neke lične preferencije, al sigurno nisu slabiji tekstualno od ova dva gore.

    ne znam kako može morison-manzarek da bude paralela pejdža i planta kad je manzarek klavijaturista i ne znam kakve to voters solaže ima u flojdu, s obzirom da je basista:) ja više morisona gotivim kao frontmena, al i plant ima harizmu, mada jeste malo homoerotičan, takoreći. a i drugačiji je bend, u dorsima se morison mnogo više isticao, u cepelinu je plant u centru pažnje koliko i pejdž, dok im je verovatno najbolji muzičar u bendu, džon pol džounz, skoro pa nezapažen.

  9. Не сери да су цепелини плагијајатори? Е, јебига.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.