Kak'a kokurencija,ona će mene da prošiša za mesec dana.
Hiperprodukcija definicija bre!
A ja ionako pišem defke da bi ih pisao,a ne za pluseve.
Moj lični favorit među mojim defkama je ujedno i najviše u minusu.
Daj ne serite da sam toliko popularna da me provlacite kroz ove teme :D... Ee Maloletna jebote PRIZNAJEM za tu dugu su neke tvoje bile inspiracija, al' nikako nemoj da mislis da te kopiram... I matora si sad vec :P jbeote... Ne ozbiljno ja volim da filozofiram, al' ko me ter'o da tu defku pisem ne znam ni sama, jebiga... Inace da iznesem svoje dimenzije kad se vec ukljucujem, visoka sam 174 tako da maloletna ne kaci se sa mnom :P ;) Salim se, proucavaj me slobodno i pitaj sta te zanima.. JA SAM OVDE NAJMLADJA :P :D
Добро ајде правићемо се блесави .........
Реме , па мисли да је то друго полугодиште пресудан фактор за отклањање моралне дилеме, нестаје у секунди.....
Na telefonskoj sednici koju smo Džimi i ja održali sinoć, odlučeno je da Tačkica nije u sposobnosti da se pojavi na okupljanju. Al' mi ćemo da dođemo. Možda :)
Ко год да је девојка са слике Паметнице , стварно је лепа , реално ....... једна од најлепши на овом сајту ,ако не и најлепша , по неком мом укусу.........
Kak'a kokurencija,ona će mene da prošiša za mesec dana.
Hiperprodukcija definicija bre!
A ja ionako pišem defke da bi ih pisao,a ne za pluseve.
Moj lični favorit među mojim defkama je ujedno i najviše u minusu.
Davno sam otis'o
dugo sam putov'o ja
hiljade milja, stotine granica...
Тинејђери , јебете ли што?
Jok ja.Šta da radim učitelju moj...
Daj ne serite da sam toliko popularna da me provlacite kroz ove teme :D... Ee Maloletna jebote PRIZNAJEM za tu dugu su neke tvoje bile inspiracija, al' nikako nemoj da mislis da te kopiram... I matora si sad vec :P jbeote... Ne ozbiljno ja volim da filozofiram, al' ko me ter'o da tu defku pisem ne znam ni sama, jebiga... Inace da iznesem svoje dimenzije kad se vec ukljucujem, visoka sam 174 tako da maloletna ne kaci se sa mnom :P ;) Salim se, proucavaj me slobodno i pitaj sta te zanima.. JA SAM OVDE NAJMLADJA :P :D
Падаване , мораш да прво да ВИДИШ секс око тебе ,да га осетиш да будеш СЕКС....остало ће ти доћи само по себи....
Дај Џими батали да нас зајебаваш више , стварно нема смисла....
Smor, a delovala si simpatično. Obilću laki brate da li na sudu uzimaju u obzir to što je drugo polugodište?
Pa 'de si Obilicu?? :D
Lolololo Tačkica dolazi na sledeće okupljanje.
Džime, šta ima?
Ja mislila da sam još mala za Vuku. Osećam se staro pored ovih maloletnica i pametnica. :P
Ko je taj Dzimi? Bo vas on...
Добро ајде правићемо се блесави .........
Реме , па мисли да је то друго полугодиште пресудан фактор за отклањање моралне дилеме, нестаје у секунди.....
A ja se osecam prozvano, jer nema maloletnice da mi oprosti :(( :D
Džimi je onaj sa močugom, Takčkicina tamna strana.
reme kako napreduje borba za promenu nika?
Ništa ne znamo Obiliću. :)
Jel taj Dzimi ima neke veze s mojom malenkoscu? o.O
Na telefonskoj sednici koju smo Džimi i ja održali sinoć, odlučeno je da Tačkica nije u sposobnosti da se pojavi na okupljanju. Al' mi ćemo da dođemo. Možda :)
Ко год да је девојка са слике Паметнице , стварно је лепа , реално ....... једна од најлепши на овом сајту ,ако не и најлепша , по неком мом укусу.........