Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
cetvorostruka radost. :D
Šta se desilo s ovom Vukom, baguje pa razbija.
maloletna malo se uplasim kad mi to kazes 4 puta... ajd' reci.. :D
Obilicu 'fala duso moja :D
Maloletna, kaizen izvrsio promene nocas, mozda ih i jos uvek radi, nekih sat vremena sinoc uopse nisi mogo ni da otvoris Vuku.
Hahahaa, pazi ne bih da ti se uvlacim u dupe, al' tvoje defke su fenomenalne... Aj sad sta si se ukenjala kad si cula koliko sam visoka :P
ahahhahahaha
mislim da ste primetili da na stil, nama drage maloletne lici samo jedna moja defka, ostale su tipicne vukajlijaske...
izmedju maloletne i mene postoji jedna ogromna razlika, (a to nije ona u visini :P)... Ja je jasno vidim u jednom od njenih komentara, nesto fazon da zna da bude destilovana depresija i da smara o svojim ljubavnim problemima, e tu je razlika.. Ja znam da budem skenjana, al' to su samo momenti, inace sam avanturista i to, ne drzi me mesto :D
hahahha e drago mi je sto ti se svidjaju :D
sto se tice masnih izraza, jebiga ja sam bez cenzure :D
i ovo se pretvorilo u dijalog, tako da moram da zapitam JEBOTE, GDE SU SVI??
zdravo patuljci xD
Ми волимо да гледамо .......
Овде има све га само не тинејђера ,хахаха , ја сам само духом тинејђер , уствари не ,ја сам духом на нивоу ОБДАНИШТА!!!
http://www.youtube.com/watch?v=IPDSiL1nH0k&feature=player_embedded
Чуо сам да он најбоље ЧИТА!
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200810/5626/medium_aavatar_superman_l_kix_xxl.jpg?1296865684
Sramota ljude da izadju, novi clan se pojavio.
Cuj sramota, svi se odazvase pozivu...
Maloletna o tome mislim da ne znam ni ja kako, al' nekako licimo :D ;)
evo pojavise se, sad kad smo se mi iscaskale :D
hahahha :D
nisam, al' budi na oprezu, neko jeste sigurno :D
Ha! Evo maloletne, tema je življa no ikad :)
kakav polozaj maloletna?? :)
eh, mi tinejdzeri :P :D
Salabajzeru je l' na avataru salabajzer v. 1.2?
Na avataru je Šalabejber :)
Šalabajzer, nije zbog mene, imamo još jedan primerak, da me odmeni. Pametnica! :D I stavlja iste smajlije kao jaaa, a na niku čak dupli! :D
Matriks, položaj jebalo si majku, ali bolje išta nego ništa. :D