Tinejdžeri vukajlije

1. Pametnica je došla.Sad si ga najebo`...

2. Milicu boli kurac za sve.
    Tačka.

Ja moram da sedim kući. Da bih učila. A i nemam gde da odem. Nemam ni s kim.

Ja bih da šetam al' niko neće. Svi su zauzeti, uvijek svi nešto rade. Pitala sam drugaricu da idemo da pucamo, al' njoj nešto kući seru. Jebem ti srećna vremena ljetos kad smo svaki dan pucale.

ja sam uvek za šetnju. :)

I ja. U petak sam pješačila 11 km još je bilo sunčano i toplo i bila sam presrećna. I jela sam sladoled :srećna dječija faca:

3. Pametnice, jebote, ipak je neverovatno da si stvarna osoba. Mislim čudno je. Mogu da te adujem na fejs, ako imaš još fejs postavljen na profilu? Tako ću da se uverim. :D

4. Maloletna, naravno, saljem ti link u PVT :)

5. Fala lepo. :D

Ma, ja bih šetala da nemam da učim geos za oštrokondžu profesorku...

mislim, nije toliko oštrokondža, dala mi je zaključnu pet, iako nisam imala čiste ocene, ali ipaaaak.....

6. Skinula sam link, s Vuke, jer su krenuli da salju zahteve... :)

7. Hahahahahhahahahahhahahahahhaha, a mislila si da neće?

Naivno! :D

8. Јебига , неморалан је ово свет , легло перверзије . блуда и разврата........ и боље што си скинула има разних манијака........

9. To oni matori zombiji?
    Normalno kad si se pojavila uz prasak.
    Lepo ti dođi kod nas,mi smo svi ovde legalni.

10. Jes' ti jedan od njih?
    I da, provalila sam da si ti Obilić.

11. Milicu boli kurac za sve.

To.

I ja. U petak sam pješačila 11 km još je bilo sunčano i toplo i bila sam presrećna. I jela sam sladoled :srećna dječija faca:

Kod nas je hladno.Ali ja volim trčati po snijegu.U subotu sam se u pola 9 popeo na brdo iznad mog naselja.Pogledao oko sebe i legao u snijeg.Ležao sam jedno sat vremena...
    EDit. Ne znam žašto sam ovo napisao jer znam da vam svima savršeno puca kurac za ovo ali eto...:)

12. I da, provalila sam da si ti Obilić.

Nije on obilić,obili je on.
    A i priznao je u svakom slučaju.

13. Јебига , неморалан је ово свет , легло перверзије . блуда и разврата........ и боље што си скинула има разних манијака........

Tako je! Još samo fali da se neki mentalno poremećeni likovi nakače pa počnu pričati kako si lepa i kako te volu. Bolesnici...

14. I da, provalila sam da si ti Obilić.

Не зајебавај да си провалила?! хахахахахаха ја то никад нисам ни крио ......а шта мислиш , који је од та два оригинал налог?

15. PAMETNICA POSTOJI!

I ima usta kao Anđelina, pobogu. :D Dobro, to smo već znali. :D

16. Pogledao oko sebe i legao u snijeg.Ležao sam jedno sat vremena...

Ja ne volim toliko snijeg, volim samo da ga gledam. Ja volim plaže i sunce. I ja sam jedno pola sata sama ležala na plaži a drugarica me živčano čekala.
    Ali mi je zanimljivo tako kad ležim i boli te uvo za sve. Potpuno te shvatam :D

A i priznao je u svakom slučaju.

To sam i mislila.

ја то никад нисам ни крио

Nisam ni rekla da si krio ali nisam za manje od mjesec dana mogla zapamtiti cijelu Vuku i njihove lažnjake :)

а шта мислиш , који је од та два оригинал налог?

Ovaj?

Edit:

Ne znam žašto sam ovo napisao jer znam da vam svima puca kurac za ovo ali eto...:)

lolo niđe veze :D

17. Da, ima predobre usne. Baš kak'e volem. :D

18. Laki bre legenda vukajlije!!

Odo ja,imam engleski.Možda banem posle opet.Dovidženja.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.