Tinejdžeri vukajlije

1. Ja ću ti čestitati sjutra :D
    Jbt, meni što je bliži rođendan sve više želim da ostanem šesnaestogodišnjakinja. To zvuči tako nezrelo i mogu i dalje da budem idiot.

2. Nemojte da kakite mnogo, ja hoću da rastem, da menjamo nešto, ova generacija zrelih je šuplja!

3. A ova generacija mladih se razvija u pogrešnom smjeru.

4. ja hoću da rastem

'Ocu i ja, to niko ne moze da mi uskrati. Sad se osecam nekako odgovornije, sta znam, a i promeni sam se u zadnjih godinu dana, cenim da sam se provrednio, izaso iz letargije, opet ucim kako valja, i interesujem se za razne stvari, bice bolje valjda.

5. Ja se mijenjam na gore. I neodgovorna sam i lijena. Realno.

6. Nisam se ni ja ubio nesto od odgovornosti, ali soba mi je sad stalno uredna a orman pod konac, jos samo knjige da sredim. Ocene ispopravlj'o sta je trebalo, i jos ih popravljam. I izbacio sam razne tripove iz glave, i poceo kucno da vezbam i da preskacem veceru, tj. veceram vocke i daje rezultata.

7. Oprosti kapo, morala sam. Al' brzo ću deaktivirati, morala sam jer smaraju sa slikama.

I zašto mi kasne postovi sa slikama -.-

Edit

i poceo kucno da vezbam i da preskacem veceru, tj. veceram vocke i daje rezultata.

Ja zaboravim da jedem. U petak sam jela oko 12 i sve do subote do 10-11 nisam jela jer sam zaboravila. A da sam bar spavala dugo pa ajde nego sat-dva.
    I ovo mi se stalno dešava.

8. Sporog li mu interneta, ubrzaj ga malo.

9. 'Ocu i ja, to niko ne moze da mi uskrati. Sad se osecam nekako odgovornije, sta znam, a i promeni sam se u zadnjih godinu dana, cenim da sam se provrednio, izaso iz letargije, opet ucim kako valja, i interesujem se za razne stvari, bice bolje valjda.

Ma učmalost i pasivnost je najgora. Mada ima i izuzetaka što se tiče pasive.
    A što se tiče učenja, to nemoj nikako da zapostaviš, svako ko malo ima mozga zna da je znanje mogućnost da staneš u red da predaš kartu za ulazak u zreli život, nažalost ne garantuje ulaz, ali te barem niko iz reda ćuškati neće, zato što ne sme.
    "Znanje je moć". Frensis Bekon.

10. Sporog li mu interneta, ubrzaj ga malo.

Brz je dovoljno al' nekad mi se 'ladno ne pojavi post sa slikom i onda kasno vidim.

11. Onda predji na Dzudzl Kroum, sta drugo da ti recem. Ako koristis i njega, onda stvarno nista drugo ne mogu da ti recem.

12. Već ga koristim.
    Kako se sad sjebah kad viđeh da sam napisala 'nevidi'. Koji me blam u'vati, nije normalno. Slučajno, jebem li ga, al' kasno viđeh, ni ne obraćah pažnju.

13. Culle jos jednom cu ti reci, zvucis kao izuzetno zrela osoba.
    K'o da si 45 godina stariji od mene.
    Sad kad vec pricamo o promenama i ja sam primetio da sam se u zadnjih godinu dana psihicki promenio.
    Valjda sam postao svestan neophodnosti promena.

Da malo smrsam, malo nabacim misice, i najvaznije naucim da sviram gitaru, to su mi neki trenutni ciljevi.
    Naravno i ocene da sredim.
    U osnovnoj sam uvek bio odlican, u prvoj srednje vrlo dobar a na polugodistu druge godine 3 keca.
    + pustam kosu uz sve to lolo.

14. Jebote, Rosoneri, ti si bas zajebo skolu.

15. Ma mlatim ja za ovo da se mijenjam na gore. Valjda sam i ja zrelija nego prošle godine u ovo doba, ili bar prije godinu i po.
    A u odnosu na prvi razred sad sam mozak i po. Promijenila sam se 156 puta nabolje.

Samo što sam i dalje neodgovorna, samtajms, u smislu da kad obećam da ću učiti ja na kraju ne naučim, ili kad me boli uvo za tel i ugašeno zvono a svi me dozivaju.

16. Ma sta je ovo koji polni organ, od onilikih tinejdzera i wanna be tinejdzera nidje ikog.

17. Rosoneri imaš moju podršku. Ako ti ikad bude teško, da znaš da imaš na koga da se osloniš, potpuno podržavam sviranje gitare, nabacivanje mišićne mase i popravljanje u školi. Učite deco, trebaće vam. Učite zbog sebe, ne zbog ocena, ocena nije merilo znanja.

18. Fizički izgled ide samo pride. On je samo dodatak, ali nikako ne sme biti suština.
    Ja sam se, od kad sam krenuo u školu pa do 14, 15, 16 godine malo osećao nelagodno zato što sam uvek za nekoliko centimetara bio niži i za nekoliko kilograma mršaviji od vršnjaka. U svakom slučaju ja sam vam kao figura, jedna sićušna pojava na ulici. Ipak, sa 15 godina, želiš da budeš primećen, da imaš neku devojku pored sebe, da se osetiš kao muškarac. A mlađe devojke su uglavnom, ali ne sve, površne i fizički izgled im je ispred svega. Nisu mi prijali baš komentari kad me mešaju sa nižim razredima i mlađim godišta i još kad mi drugarice iz razreda rastršave kosu kao da su 10 godina starije od mene.
    E ona zadnjih godinu, godinu i po, nekako, pomalo i naglo, ukapirah, da sam to JA, moja priroda, moj gabaritam, skontah koliko je površno i neinteligentno osećati se nelagodno zbog toga što si nižeg rasta, imaš dug nos ili ti se kosa ne kovrdža, a voleo bi.
    E sad to naravno ne treba da znači da ne trebaš posvećivati pažnje svojoj kondiciji, fizičkom izgledu, iz estetskih, a i zdravstvenih razloga, što je mnogo bitnije.
    Samo napred s' tom gitarom, meni je to neostvaren san, mada i nisam neki sluhista, a volim da čujem čoveka koji dobro svira i peva. (:

19. I Cule jesi gurao kontejnere do Save i nazad?

20. Samo napred s' tom gitarom, meni je to neostvaren san, mada i nisam neki sluhista, a volim da čujem čoveka koji dobro svira i peva. (:

Ja već godinu dana pokušavam da nađem vremena za gitaru, hoću bre da naučim da je sviram. Al nisam ni ja neki sluhista, mene ne bi voleo da čuješ kako pevam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.