Tinejdžeri vukajlije

1. Hm, gitaru i ja vezbam, veoma intezivno zadnjih par meseci, ide nekako, zelim da naucim, od pevanja nema nista, to otpada u startu, a da mora da smrasm, moram. Ugojih se bre mnogo, slojeve pocinjem da dobijam.

2. I Cule jesi gurao kontejnere do Save i nazad?

Mnogo bi mi bilo da guram do Save, mada i ova Rasina je daleko, a i kontejneri sve prazniji narod počeo da jede sve!

3. I opet kad je najbolje, kad nađosmo neku temu ja moram da idem. I zbog ovakvih gluposti ću da upišem random faks da bih imala diplomu jer ono što mi se sviđa je u mom gradu a ja ću da pobjegnem od roditelja. I već vidim sebe naboranu i sa 35 kako crkavam sama, neudata, bez đece, sama sa mačkama, kako idem na posao, nemam prijatelje i tako umirem cijelog života.
    I zašto ja uopše ovo vama govorim?
    Ajte zdravo.

4. E ljudi da kojim slučajem ne znate koliko godina imam, koliko biste mi dali na osnovu mojih postova na forumu i definicija?

5. Ite na kutak za gitariste, kupite gitaru u halo oglasima, i pocnite da svirate. SVAKO moze da nauci da svira gitaru. Neko bolje, neko kao Brega, ali moze svako.

6. Imam gitaru. Imam volju, imam želju al imam i malo vremena.

7. Ite na kutak za gitariste, kupite gitaru u halo oglasima, i pocnite da svirate. SVAKO moze da nauci da svira gitaru. Neko bolje, neko kao Brega, ali moze svako.

Da s' ti meni ziv i zdrav, od kak osam se registrovao posecujem taj kutak, gitare imam dve, i dedu gitaristu koji je nazalost polu gluv i u sedamdesetim pa nije bas korsitan sto se gitare tice, ali valjda je nesto njegove muzikalnosti preslo i na mene.

8. e aj dajte mi neke tutoriale lekcije bilo šta, da znam odakle da počnem.

9. Ja se bavim glumom, idem na časove, probe, od proleće aktivnije krećem sa pripremama za neki dramski fakultet.
    Radim neku baletsku predstavu (Nemojte po balkanski da mi kažete da sam pešovan i dukatlija, imam glumačku ulogu, ne igram balet, glumci povezuju igre baletskim predstavama, daju smisao celoj priči, barem u amaterskim predstava jer balerine ne mogu da iznesu celu) imam premijeru 28. februara i to mi je nekako životni san, da se bavim glumom. Volim da sanjarim, ali glumci kažu da imam dobru osnovu, samo mora da se radi. (Primer, Nađa Higl)

10. http://www.yumidi.com/akordi-za-gitaru/H/dur povataj akorde neke ovde, i moz' nauciti za sat vremena Balkan od Azre ako si prvi put video gitaru u zivotu. Ako si svirao bar malo nece trebati ni 15 minuta. Pohvataj za pocetak Am, Gdur, Emol, Edur, Adur, i Cdur. Sa ovim moz' i da sviras Kapetana Esida od Orgazma, tako sam ja poceo, za sve ostalo pitaj ove iskusne gitarose na kutku.

11. 'Fala Reme. Nego jer si ti Sosov cimer ili Remac?
    To nikako da zapamtim.
    Ma ja sam sto se tice tezine u stomaku i butinama deblji a ruke k'o stapovi.
    Trudno pile sto bi se reklo.

Reme vidi ovo za gitaru, na engleskom je:
    http://www.justinguitar.com/en/BC-000-BeginnersCourse.php

Ja krenuo malo to, pa stao.
    U zadnje vreme sam malo i batalio gitaru zbog skole, a trebao bih i ovaj sajt malo da smanjim.

Cule ti mi licis na jednog mog ortaka.

Dobar je lik, ali vidi se da je nesiguran u sebe, da na silu nosi one palestinske marame i slusa elitne odrede da bi se uklopio u masu.

Popisam im se na sve to.

12. Dobar je primer Nadje Higl, sa 11 se plasila vode, a vidi je sad.

13. Ja treniram mma i mhuay thai, idem na engleski (priprema za FCE diplomu), idem na pripreme za ETF. Izlazim negde sa društvom (noćni izlazak) makar jednom u dve nedelje, a preko dana se zajebavam sa ljudima, svaki/svaki drugi dan. Imam mnogo planova, a malo vremena, jebi ga, ali ne bi ni valjalo sve svoje želje ostvariti jer onda nemaš više šta da želiš, a to je smor. Znam Cule da nisi pešovan i dukatlija, sasvim si normalan lik, deluješ dosta zrelo za svoje godine, da nemaš tu sliku na avataru ja bih ti dao makar 23/24. Što se mene tiče, ljudi su se isto iznenadili kad su me videli na reviji, mislili su da sam dosta stariji nego što jesam. I interesuje me kako bi viste vi procenili moje godine, da ne znate koliko ih imam.

14. Hvala na linkovima, inače Remac im je cimer, a ne ja. :)

15. Reme, ja ti realno ne bih dao vise od 23-24. A to o cemu pricas se i meni desilo, Dzanki, i jos par ljudi je mislilo da sam stariji nego sto jesam, a i kad se ne obrijam dva dana, za prodavacice i prodavce sam gospodin, tako da sam naviko.

16. hahahah, al ja ne izgledam starije nego što jesam. Javio je imao trip da sam i ja neki matorac, imao sam takav pristup sajtu. Ova tema je u neku ruku izuzetak, nemam pojma. :)

17. Pa ne znam, teško je pričati o potencijalnim godinama koje bi neko mogao da ima kad već znaš da mu 16, 17, 20 ili 150
    Ima tu dosta predrasuda, ja sam se sa tim susretao, valjda će se to i preneti na nas kad omatorimo, neko i sa 16 može da vam vergla o filozofiji Baruha Spinoze i da rasmatra nihilizam ili koje kakve filozofske pizdarije, ali drugi koji znaju da on ima šesnaest gledaće ga i razmatrati kroz tih šesnaest.

A da pomenu sliku na avataru, to je jedina apsolutno spontana slika koja mi se sviđa, a i slaže se uz HAHA!:)

18. Rekao bih Reme da si imas vise nego sto stvarno imas.
    Cule zajebi to da li je gej ili nije.
    Zaista sam primetio da je dosta mojih vrsnjaka ograniceno sto se tice gejeva, jedan moj ortak je rekao da vise nikad nece da gleda film u kome glumi Nikola Kojo jer je podrzao gej paradu.
    Ili ona navijacka govna kako je sramota sto su one grobare osudili na onoliko itd.
    Ali u zadnjih godinu dana sam poceo da primecjem nesto sto ranije nisam.
    Primecujem njihovu nesigurnost i primecujem da se zapravo kriju iza svih tih izjava.
    Znam da bi mnogi rekli da je ovo gej,pa cak i sveca, mozda i jeste, ali ja bih ipak voleo da imam ovu desnu gitaru:
    http://cdn.kissonline.com/non_secure/images/20110123/news/washburnbooth/large.jpg
    Ovde se vidi kako sija pod reflektorima:
    http://www.youtube.com/watch?v=S1X4JneVn04

19. To ti je glem rok, gejav, ali ipak jebe.

20. E cule oćeš da navrneš do Beograda u subotu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.