Ja sam poceo da se menjam od kako sam krenuo da spavam na nerazvucenom kaucu, sredio sam sobu da blista, i cak izvadio sudove iz masine, i nacepao drva. End aj fil guuud!
Milice, u kom pogledu si se osetila diskriminisanom, nacionalnom, polnom, ili u oba pogleda ?
Ja se nisam osjetila diskriminisanom ali možda neko jeste. Meni je svejedno, ali s obzirom da nas ođe ima različitih nacionalnosti onda mi je besmisleno govoriti to.
Shvatam da je bezveze rekao, i kao što rekoh meni je svejedno, ali ipak prema nekome nije korektno.
:opet ispravlja krivu Drinu:
Mi odlično. Ti kako si?
Doš'o malo. Odem da s'igram pa ću da navraćam povremeno. :)
Edit: Ja sam kul, k'o i uvek. :)
Evo i mene braco Srbi.
@rnrt
To što si upravo rekao mi djeluje ograničeno,a ja se nadam da to nisi.
Zajebavam se sa svetom, nisam ja ogranicen, ne sekiraj se.
Kuckajte nesto bre tinejdzeri, svi ste tu a nigde postova.
Daj temu pa ćemo kuckat' :D
Ljudi ja odoh na terapiju :D
tu sam za sat..
MD-aj lav ju :D
Evo, rnrt, sačekaj još sat vremena i tema će da zaživi kad počnu izlivi ljubavi.
Milice, u kom pogledu si se osetila diskriminisanom, nacionalnom, polnom, ili u oba pogleda ? Ili je ograničen zbog nečeg trećeg?
Ja sam poceo da se menjam od kako sam krenuo da spavam na nerazvucenom kaucu, sredio sam sobu da blista, i cak izvadio sudove iz masine, i nacepao drva. End aj fil guuud!
Volim i ja tebe maj darling. :*
Ja se nisam osjetila diskriminisanom ali možda neko jeste. Meni je svejedno, ali s obzirom da nas ođe ima različitih nacionalnosti onda mi je besmisleno govoriti to.
Shvatam da je bezveze rekao, i kao što rekoh meni je svejedno, ali ipak prema nekome nije korektno.
:opet ispravlja krivu Drinu:
Dobar dan.Izuzetno sam bolestan i nadrkan...
Šta ti je?
Pa, decooo, nije valjda da ste opet tu! :D
Uvek koelginice,uvek.
Vidite kako je lepo vreme! (ala serem, i ja zaglavila u mojoj udobnoj pećini i tami) :D
Ja treba ducim istoriju i matis te nisam otiso na fudbal, a igra mi se, a i imam sa kim...
Тинејђери , јебете ли што?