Tinejdžeri vukajlije

1. ma nemoj reći reme :D

2. Meni su ga najviše digle one leskodovštine koje su se svidele Peki D Džemperu i on ih bacijo na naslovnu :D

3. http://vukajlija.com/hitler/174575
    a evo i moje prve defke. :) meni prvih 5-6 komada nisu brisali, a i posle toga sam većinu ja obrisao.

4. Ko ima najveci prosek ovde?

5. Mene nikako da dignu...
    Ima ovaj nikola da me prestigne!!

6. Jok najveći prosek ima dankanov dupli, oko 600 mu je prosek, ima jednu napisanu defku sa njega.

7. od nas tinejdzera lolo

8. Moje defke su njesra.
    Samo ona jedna dobro prosla.
    I ona za zatvor...pfff.

9. Ako gledaš ppo pozicijama čini mi se Reme pa JA :D

10. Ti valjda?
    Kad si napisao jednu i završio u odabranim,i otad ladiš muda.

EDIT:Pitao je za prosek nesreće.
    I pitao je za ovde,al to ste do sad skapirali.
    Kad imate nešto napismeno,dajte skapirajte kako treba.
    Ako je potrebno,čitajte 2,3,5 puta ali skapirajte!!

11. pa mogao bi i sad da te prestignem hujo, da makar neko oće da pogleda defke -,-

12. E da Mentalni tebe sam zaboraviJo :D Dakle Mentali, pa Reme pa JA!!! JA JEBEM!!!

13. pa mogao bi i sad da te prestignem hujo, da makar neko oće da pogleda defke

Mogao bi i ja reservoir doga,da me neko čita.

Kurčinu moju,al ajde.

14. Mentali je do jaja autor. Mene samo jebe što sam relativno malo pisao do sada. A kad sam imao 30-tak definicija imao sam prosek oko 80, sad mi prosek 65 sa ovih 56-57 defki. Zadovoljan sam relativno.

15. Ja 'oću defku na naslovnoj. Vreme bi bilo.

Edit: Reme, fala. :)

16. Oću i ja, al nema, jebe me što dosta definišem sleng, a sleng dosta gore prolazi od ostalih defki. Inače mislim da me je Džanki prestigao juče, mada nisam siguran. Neka ga malo, izbacivao čovek po 2-3 defke dnevno da bi me stigao. Lolololo

17. Već si im'o Mentali ne može... I ja sam im'o pusti sad nekog drugog nismo mi Straja il' Motika da svojatamo naslovnu...

18. Oni imaju dosta definicija, pa jebi ga, logično je da imaju više defki na naslovnoj. Koliko ste ih imali do sada na naslovnoj.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.