Tinejdžeri vukajlije

1. ne bih znao...
    pogotovo ne ako je sa fejsbuka...
    ovo sam čuo u školi...

2. Malopre mi umrla komsinica.
    Od svinjskog gripa.
    3 nedelje lezala u bolnici.
    Jes' da je imala 72 godine ali mnogo mi je zao.
    Milion puta me je cuvala kad sam bio klinac.

3. Ja u školi samo neke ultraseljačke slušam -.-
    U sali za fizičko, u svlačionici, stalno iste osobe puštaju pa nemaš kud da pobjegneš. One i kad ulicom idu slušaju neku seljačku muziku. Nisu čule za slušalice, jebem li ga.

4. Primi moje saučešće Rosoneri :(

5. a bez sluški ne idem nigde...
    pre neki dan, mislim se da l' da ih uzmem, i reko Ma neću...
    ja izadjem stavim ruke u džepove, kad ono u džepu slušalice, nisam ih ni izvadio...

6. Jebi ga Ros, dešava se. Bolje da je umrla sad nego da se mučila još duže.

7. hvala lole
    nije ona meni nikakav rod ni nista ali mnogo dobra zena bila

u pravu si mentali

8. Ja nemam slušalice, sve se sjebale, a nemam keša da kupujem nove po 'iljaditi put.

9. Primi moje saučešće Rosoneri :(

I moje. Uzgred, Lol-ov avatar malo zbunjuje. Izgleda podlo i dok izjavljuje saučešće.

Što se tiče sluški, ja ih više ne koristim. Buka u drndavom prevozu kad bus počne da bruji. Jedva čujem muziku a kamoli sopstvene misli! :)

10. U pičku materinu sa sajtom kad je ovo otišlo u minus. Nije što je moja ali je primer slenga koji se stalno koristi...
    http://vukajlija.com/amerikanac/286716

11. Izgleda podlo i dok izjavljuje saučešće.

Možda ju nije ubio svinjski grip. LOLe, opravdaj se dok nismo zvali muriju. :)

12. Nikada me nećete uhvatiti kljunovi....

13. Rosoneri, glupo mi je da ti izjavljujem saučešće, a i to mi je slaba tačka jer ja to jednostavno ne umijem da izgovorim, ali žao mi je. Ako te već čuvala dok si bio mali onda se vežeš i bude ti kao dio familije.
    Baš mi je žao, ali

Bolje da je umrla sad nego da se mučila još duže.

I ja imam slušalice ali nemam telefon -.- Odnijela ga na dekodiranje i danima umirem. Inače se stalno vucam sa njima.
    A ja volim da grizem slušalice lolol pregrizla sam neke za komp, sad mi žao jer su bile prejake, one ogromne.

14. @L0L This Looks Like A Job For Superman!
    EDIT: stavio sam svoju sliku na nekog lika iz Jet Set-a lololo

15. Meni su se tri sluške različite marke sjeb'le na isti način. Najčešće krene da krči jedna sluška prva - kao da gubi kontakt. Onda moraš da držiš mobilni u tačno određenom položaju da se čuje na obe. I tako izdržim dan, dva, jer šta ću da slušam na jednu slušalicu, nije merak :)

16. Najčešće krene da krči jedna sluška prva - kao da gubi kontakt. Onda moraš da držiš mobilni u tačno određenom položaju da se čuje na obe.

koliko puta mi se to desilo :D

17. Meni za telefon nikad nisu crkle. Jeste jedna, a druga je radila, ali sam kupila novi telefon pa mi te više nisu ni trebale.

18. @jocko
    tako su meni jedne otišle, a onda sam kupio novi mob, samo zbog slušalica :)
    šalim se, bilo mu vreme, pa sam uz novi dobio i sluške, i one idu, cepaju... one SE... obične...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.