Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahahah Ros mali li ti je prosek? :)
meni jeste :P aj pogledaj da li koja vredi za naslovnu :D
proseka nikad dosta :D
pročitaj pravila teme :)
Nikola, ubaca se samo mlađa od 24 časa :)
Pa kad napišeš neku onda će te neko predložiti.
Ali ne zaboravite šta Peki kaže
reme jesi li si na ovo mislio?
Е да, и ако неког у'ватим да ортачки предлаже дефиниције, или да се договара са другима за предлоге, најебо је.
imam 2 a planiram i treću :P
Izmađu ostalog. lolololo nikakva ovlašćenja nemam sem predlaganja velikog broja definicija i podržavanja i minusiranja predloga. Znači vi pišite, al' pišite dobre defke, i postoji dosta velika mogućnost da će se neka naći na naslovnj. :)
Meni se jedu breskve.
e milice, do jaja su kolica na avataru tvom. lololo
Imam dva vocnjaka, poslacu kad dodje leto, pre toga nista.
Al' meni se i dalje jedu breskve :(
A fića je predivna. Vidi se da sam sponzoruša lololol
A životna želja mi je da imam fiću. Ne mogu prežaliti što su prodali crvenu fiću pokojnog đeda.
fića jebe!
Ni ja ne mogu prezaliti spaleta, toliko da je sad moja slicka. Posto je avatar umesto avatara.
Tada ću kupiti, a šta ću sirota, tužna i gladna sad? lolol
FIĆA PANDANIŠE!!!
Edit:
Ovo plavo aVuto smo mi zvali stara buba.
meni zeleni reno 5 nikako da izađe iz glave :(
Viđi Nikšićanku sila je počela i ona da pandaniše ovuda, muči tamo
Sveti Marko, ne pandaniše Nikšićanka nego ova fića na kojoj ona śedi :D
eve ga najstariji tinejđer
Ne zaboravi najljepši!