Tinejdžeri vukajlije

1. Moram da nabacim neku cavu DO DANA ZALJUBLJENIH

2. Ja moram da izbegnem svaku mogucu do tad. xD Ne vade mi se pare iz dzepa.

3. Ма ја бих да трсим нешто за викенд и у понедељак !

4. Sam ti pricao o umalo pa nesrecnom incidentu u vezi trsnje?

5. pvt, ima malo, al' ne bih javno.

6. jeste on je najljepši, a ja najlepši. Tako je pao dogovor.

7. on je najljepši, a ja najlepši.

loloool koja fora :D

Ja i dalje umirem za breskvama. Fora je da ne umijem da ih jedem a sad mi se jedu.

Edit:
    Otišla sam da spavam -.-

8. Не умеш да их једеш? Цури ти сок или тако нешто?

Лаку ноћ, сањај брескве.

9. dobro necu predlagati, ali slobodno odaberite neku moju ako vam se svidi.

10. Ja sam ovde najbolji autor, bolji i od REMEA

11. јеси јеси, мало ти фали, јес да си ме престигао, ал' требаш ти још леб да јеш да би био бољи аутор :)

12. 294 298 хаха !

13. Jeste l' živi tinejđeri?

14. Ja sam mrtav maj lov...

15. Ljubavi mog života, đe si ti danima?
    Što si mrtav?
    Kako ti je srce?

16. Moje srce pati darling.Sav sam se napatio...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.