Tinejdžeri vukajlije

1. Тинејђери , јебете ли што?

2. vid ga, potrčko. Lololo Đes Laki? Ja jebem, za ove nisam siguran. :)

3. Zdravo, tinejđeri :D

4. Океј океееј

5. imamo čak dve devojke. I obe su drugo polugodište. To breeee.

6. I obe su drugo polugodište.

Još malo pa drugo tromesečje!

Ja odoh -.-
    Ugasila mi majka net dok ne počnem učit'. lolo Upalila ga samo malo da sestra nešto nađe i sad moram da idem.
    Zbogom, tinejđeri.
    MWA MWA ZILJ ZILJ

7. Tinejdjeri..
    Pametnica ima veliku dilemu.
    Ne zna da li da ide na takmicenje iz matematike (koju ne voli bas, ali bila je 1. na skolskom takmicenju i nastavnica matematike joj je ujedno i razredna) ili iz srpskog (koji jednako dobro zna, mada je veca konkurencija, srpski vise voli, a ima i novog nastavnika ovo-ono, za ovo "ovo-ono" se sali, jer nije bas pri sebi)
    i eto, da vas pitam, sta mislite, sta je bolje? (A i malo da se hvalim sto sam prva :P)
    Znam da sam streber :D

8. šta radite na takmičenju iz srpskog?

9. pametnice koju ćeš školu da upišeš? Si ti beše iz Beograda?

10. Pa Džimi, ne znam kako da ti kažem, ja ti predlažem srpski, jer sam celu osnovnu išao na matematiku i ta takmičenja ti izgledaju ovako: Trudiš se da što manje i što gore uradiš pod izgovorom "nisam znao" (nešto stvarno i ne znaš) a i ostali se tako trude tako da ipak prođeš i onda te sadista od nastavnika u'vati u mašinu i ne pušta do kraja... IDI NA SRPSKI oni barem imaju manje zadataka da ti daju da vežbaš i onda proveravaju...

11. Nisam... Hmm verovatno znate gde je Ruma? E ja sam iz Pecinaca to je selo blizu Rume :D
    Najverovatnoje cu upisati gimnaziju u Pazovi... 'Ocete i adresu, da mi saljete pisma? :D
    Pa radicemo sve sto smo do sad ucili :D
    LnulaL
    Nisam Dzimii :P
    PA ne znam i meni se srpski cini kao bolje resenje :D

12. ja sam u četvrtom i petom bio prvi u Bg-u iz mate. Posle toga sam se trudio da dobijem nulu na takmičenju. I u osmom sam uspeo. :) al sam zato u osmom bio treći u Srbiji iz informatike i upisao srednju sa 101 bodom. Davno to beše. Sad me mrzi da učim, al' ono vadim odličan.

13. Znaci, ja idem na srpski...
    Razredna ce razumeti, ipak su vukajlijasi tako rekli :D

14. a šta ste koji moj radili iz srpskog do sada? :) oćemo adresu. Lolololo

15. uu Reme koji si mozak :D