Tinejdžeri vukajlije

1. ja smatram matu boljim izborom, ili je znaš ili ne, cake pohvataš sa malo vežbe, dok iz srskog nemam pojma šta se radi na tim takmičenjima. A čekaj koje je to takmičenje?

2. Levi tvoj! Pa valjda samo jedan imas :P
    Hahah pa da mi saljete vasa naga tela s potpisima.. Ne dam!!! :P

3. Reme k'o prijemni za sr. školu samo teže
    Pametnice - Jesi Džimi i ostaćeš... Idi na srpski kaži L0L mi naredio a on je trista dvajes četvrti na Vuki, moram ga slušam :D

4. Ja sam 'ladio jaja kroz celu osnovnu, a i sad ih 'ladim u srednjoj. Kažu nadprosečno inteligentan i golem kapacitet, a nezainteresovan za bilo šta vezano za školu. Ko ih jebe kad ne plaćaju.

5. LnulaL- Kako ti kazes :D
    MD- mozda bih i ja 'ladila jaja, da ih imam :D

6. ljoljoljo mentali i mene rekoše da sam natprosečno telegentan, jedino sam se spremao za takmičenja u 4 i 5 osnovne, a i to malo. U 8 bih bio prvi da teoretski deo nisam usrao (čitaj mrzelo me da učim, ništa nisam ni pogledao), pa otišao na takmičenje i išao random zaokruživanje neko bilo. Nešto na osnovu logike nešto vako nešto onako. Nem pojma. A web
    prezentaciju za takmičenje sam skenjao za 20 minuta, a neki nesrećnici plaćali programere da im prave to sranje i ispušili ga tamo. Nisu znali dobro da odbrane rad. Lololo

7. znači go kurac od takmičenja. Izaberi ono gde bi ti radije išla i gde misliš da bi bolje prošla, ionako je to sve smešno.

8. Ma jebes takmicenje... Idem ja na srpski, nije los profa 3:)
    Salim se :P

9. Pa u Srbiji je svako ko je sposoban da razmišlja svojom glavom natprosečno inteligentan. Živimo među duducima pa si izgledamo pametno. :)

10. Napisaću knjigu...

11. Тинејџери јебете ли шта

12. 'Oces mi dati autogram kad postanes slavan?

13. Ma daću ti primjerak sa potpisom i posvetom...

14. Zvaće se "Život nebeskog čovjeka"...

15. Veče...Prokletstvo opet je umrla....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.