Tinejdžeri vukajlije

1. Hvala L0Le :D
    Pa da imam više inspiracije kao sedamnaestogodišnjakinja :D

2. Cestitam Milice, jos malo pa velikih 18 :))

3. Hvala, Roso :D
    Još samo malo :PP

4. Jooj, Reme, šta da ti kažem? Škola, obaveze, takmičenja, druženja, rođendani, ne stižem :)
    Ali drago mi je što održavate temu živom :D
    Dođem ja ponekad i samo vas gledam :P :D

5. Ma bre moraš da nađeš vremena za nas Pametnice. Pa valjda smo mi odavde najvažniji. :)
    Ima Hujo.

6. ženu nemam, sećaš se da sam se razveo. :) Deca su samo vikendom kod mene i kad uspem da iznudim ponedeljak i sredu. :)

7. Ne znam ja za to da si razveden.Kakva vas je to tragedija zadesila?

8. Ma negde još oko stote strane sam se razveo od crne bo. mrzi me da tražim.

9. Opušteno,opušteno,ne moraš.Izgleda da sam se ja u to vreme odavao gadnome grehu lajferisanja.

EDIT:treba nam još neko da živne tema.

10. Šteta. Ma ja sam hteo seksualnu, čulnu vezu, a ona je htela intelektualnu vezu, na višim frekvencijama, spajanje astralnih projekcija naših misli i tela. Tragedija brate.

11. Kak'e više frekvencije,kak'e pičke materine.
    To su žene izmislile da bi mučile muškarce.

12. Upravo, i ja sam joj to rekao. Kad me je opet odbila, ja je prevario. Samo ne znam otkud nam deca. Mora biti da je od onog puta kad je bila pijana. :) Lolololo

13. Jebem ti u kakvog sam se nolajfera pretvorio.Danas izvede mene fizičarka na tablu,radim neki zadatak 20 minuta,uradim dobro,dboje +,sedam u klupu pored ortaka i kažem:
    -E da ovako lako izvlačim pluseve na vuki!

14. Znate vi moji saborci šta biva od tih "veza na višim ferkvencijama"? OVO biva. I mogu da posvedočim da nije jeb'o...

15. Joj,reklamatoru jedan.Mora to malo suptilnije.

16. Brate suptilno sam probavao pa od 7 reklama dođe jedan plusić :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.