Tinejdžeri vukajlije

1. дај слику :) лололо па ћу ти рекнем :)

2. Čujem ovde neke prozivke na moj račun:
    Pod broj jedan o mom odnosu sa Mylycom voleo bih da citiram Bila Klintona

I did not have anything with that woman

A pod broj dva Vesna kako to da nisam faca vidiš kako dobro pišem, a da znaš kako čitam... Odma bi mi poslala adresu i broj telefona :)

3. Не веруј им Весна!

4. Оде нам Весна. Лоле отерао си је!

5. Pa đe sam je oterao otišla možda da mi pročita definicije. A ti si je oterao jer si joj rekao da je grešnica... I plus me tu povezuješ sa Mulucom bezrazložno :)

6. Šta ti 'oćeš? :)

7. Десте пичк...десте ЉУДИ

8. DESI DŽANK NISMO SE DUGO ČULI :D

9. Када сам те ја повезао са Мулуцом? :) Само сам рекао ''новопечена модераторка''. То могу бити и енергија и мешалина. ;) Али то сам лупио, мајке ми, нисам знао да стврано нешто ту има. :Д И ти си је отерао! Гарант си слао претећи пвт!

Деси Џанки, сисо! :))

10. МЕШАЛИЦА ХАХАХАХАХА

Дес, Јоцо!

11. JA sam bre tolika pička da ni Bleku nisam smeo da pošaljem preteći pvt da mi vrati defku nego sam se s njim lepo dogovorio :D A ti si je oterao, jel vidiš Janko burazeru šta mi ovaj lik radi... Znači grozno, čekam te sutra na Trošarini u 11 sati, nemoj da nisi došao...

12. <-------- Mrtav vukajlijaš...

13. Ххахахха ЛОЛ

14. Лол признао да је пичка! Лолол! Чекај да Весна види. Ја сам мачо и смем да шаљем претеће поруке.

А можда је сама отишла? :) Није до нас.

Мене чекаш? :Д

15. Maso, omračio sam se propisno, dajte započnite neku sprdnju...

16. Naravno da tebe čekam da ti pokažem šta mi piše na đonu martinki 3:) Ko je sad pička? :D

17. Па ти брате. Признао си горе. :Д Не бојим се мартинки. ;))

18. Ljudi... :(
    pa gde ste vi...

19. :potpuno neopažen pije kafu:
    Edit: Miliceeee....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.