Pa đe sam je oterao otišla možda da mi pročita definicije. A ti si je oterao jer si joj rekao da je grešnica... I plus me tu povezuješ sa Mulucom bezrazložno :)
Када сам те ја повезао са Мулуцом? :) Само сам рекао ''новопечена модераторка''. То могу бити и енергија и мешалина. ;) Али то сам лупио, мајке ми, нисам знао да стврано нешто ту има. :Д И ти си је отерао! Гарант си слао претећи пвт!
JA sam bre tolika pička da ni Bleku nisam smeo da pošaljem preteći pvt da mi vrati defku nego sam se s njim lepo dogovorio :D A ti si je oterao, jel vidiš Janko burazeru šta mi ovaj lik radi... Znači grozno, čekam te sutra na Trošarini u 11 sati, nemoj da nisi došao...
дај слику :) лололо па ћу ти рекнем :)
Čujem ovde neke prozivke na moj račun:
Pod broj jedan o mom odnosu sa Mylycom voleo bih da citiram Bila Klintona
A pod broj dva Vesna kako to da nisam faca vidiš kako dobro pišem, a da znaš kako čitam... Odma bi mi poslala adresu i broj telefona :)
Не веруј им Весна!
Оде нам Весна. Лоле отерао си је!
Pa đe sam je oterao otišla možda da mi pročita definicije. A ti si je oterao jer si joj rekao da je grešnica... I plus me tu povezuješ sa Mulucom bezrazložno :)
ООО
Šta ti 'oćeš? :)
Десте пичк...десте ЉУДИ
DESI DŽANK NISMO SE DUGO ČULI :D
Када сам те ја повезао са Мулуцом? :) Само сам рекао ''новопечена модераторка''. То могу бити и енергија и мешалина. ;) Али то сам лупио, мајке ми, нисам знао да стврано нешто ту има. :Д И ти си је отерао! Гарант си слао претећи пвт!
Деси Џанки, сисо! :))
МЕШАЛИЦА ХАХАХАХАХА
Дес, Јоцо!
JA sam bre tolika pička da ni Bleku nisam smeo da pošaljem preteći pvt da mi vrati defku nego sam se s njim lepo dogovorio :D A ti si je oterao, jel vidiš Janko burazeru šta mi ovaj lik radi... Znači grozno, čekam te sutra na Trošarini u 11 sati, nemoj da nisi došao...
<-------- Mrtav vukajlijaš...
Ххахахха ЛОЛ
Лол признао да је пичка! Лолол! Чекај да Весна види. Ја сам мачо и смем да шаљем претеће поруке.
А можда је сама отишла? :) Није до нас.
Мене чекаш? :Д
Maso, omračio sam se propisno, dajte započnite neku sprdnju...
Naravno da tebe čekam da ti pokažem šta mi piše na đonu martinki 3:) Ko je sad pička? :D
Па ти брате. Признао си горе. :Д Не бојим се мартинки. ;))
Ljudi... :(
pa gde ste vi...
:potpuno neopažen pije kafu:
Edit: Miliceeee....